Noul Opel Combo, un Fiat Doblo german

Posted by andrei On July - 14 - 2011

Opel Combo 1 193x133 Noul Opel Combo, un Fiat Doblo germanOpel a prezentat primele imagini cu noul Combo. Modelul Opel Combo a fost introdus in 1994 si a fost pana azi, o autoutilitara si masina de familie realizata pe baza modelului Corsa. Noul Combo este totusi diferit. GM a semnat anul trecut un contract cu cei de la Fiat, astfel ca italienii puneau la bataie cateva platforme a unor autoutilitare.

Noul Opel Combo este practic un Fiat Doblo cuo grila Opel. Sunt totusi curios sa vad daca va incorpora un interior Opel sau daca se va merge pe ce ofera Fiat. Noul model va fi disponibil din aceasta toamna.

Va fi disponibil cu doua ampatamente, de 2.77 m si 3.10 m si doua inaltimi ale palfonului, de 1.85 m si 2.1 m. Modelul cu ampatament scurt ofera un spatiu de depozitare de 3.800 litri, iar cel cu ampatamentul mai mare ofera 4.600 litri. Modelul de persoane va fi disponibil cu cinci sau sapte locuri.

Noul Opel Combo va fi disponibil cu sase propulsoare, patru diesel, unul pe benzina si unul pe gaz natural. Dieselurile oferite sunt: 1.3 CDTI de 90 CP, 1.6 CDTI de 90 si 105 CP si 2.0 CDTI de 135 CP. Modelul pe benzina este dotat cu un motor de 1.4 litri care dezvolta 95 CP, in timp ce mtorul pe gaz dezvolta 120 CP.

Sincer nu pot spune daca masina este buna sau nu, dar din cate stiu platforma de pe Doblo este mai mult decat decenta. Alegerea dintre Doblo si Combo se va face si in functie de gusturi si de pret.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

 1. Noul Opel Antara primeste doua propulsoare noi Noul Opel Antara facelift este genul de masina la care...
 2. Noul Opel Astra GTC se prezinta inainte de Frankfurt Noul Opel Astra GTC a debutat online inainte de prezentarea...
 3. Noul Opel Zafira se prezinta inainte de Frankfurt Opel a lansat primele poze oficiale cu versiunea de serie...
 4. Noul Opel Astra GTC spionat Noul Opel Astra GTC a aparut pe pagina oficiala de...
 5. Noul Fiat Freemont va debuta la Geneva Noul Fiat Freemont este o combinatie de MPV si un...

4 Responses to “Noul Opel Combo, un Fiat Doblo german”

 1. tuky says:

  Este foarte adevarat ca are aceleasi caracteristici ca si un fiat doblo dar trasaturile difera in totalitate, aici avem de a face cu un now design.

 2. minulecu says:

  Eu am vb cu cei de la union motors care sunt reprezentati Opel in bucuresti, si cu toate ca nu au inca pe stoc acest model m-au trecut in baza lor de date si cand v-a aparea modelul la noi pe piata si mai exact la ei in reprezentanta imi vor da un telefon ca sa pot sa fac un testdrive….Deabea astept ;) )

 3. minulecu says:

  @tuky Chiar sunt de acord cu tine, e mult mai mult decat un doblo, nu e doar autoutilitara, cu toate ca poate fi folosita ca una, e mult mai mult. Imi place!

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.