BMW seria 3 hatchback

Posted by andrei On January - 5 - 2009

BMW a dus-o mereu bine în ceea ce priveşte vânzările şi notorietatea brand-ului. Seria 3 fiind unul din cele mai bine vândute modele. Norbert Reithofer, directorul BMW, a declarat ca vor lansa un model hatchack a seriei 3. Scopul acestui model este acela de a acompania urmatorul Seria 5 GT. Numele său de cod va fi PAS (Progressive Activity Sedan). Acest model va fi undeva între Seria 3 combi si X3. Maşina va fi un crossover ciudat, dar care va atrage lumea( cel puţin asta speră BMW).

Este ciudat că BMW doreşte să lanseze un nou model, mai ales că anul trecut a renunţat la crearea unui SUV uriaş care să concureze cu Range Rover, BMW renunţând şi la Seria 8. BMW va baza noul model pe Seria 3, preluând de la actualul Seria 3 toate motorizările. Totuşi BMW  a declarat că noul PAS 3 va beneficia şi de tracţiune integrală opţională şi de noi motoare în 4 şi 6 cilindri.

Sincer pe mine nu mă prea încântă faptul că BMW doreşte să fie din ce în ce mai versatil şi mai comun, parcă îşi pierde farmecul.

Popularity: 2% [?]

Related posts:

  1. BMW seria 5 hatchback Bmw seria 5 hatchback va fi noua opţiune de la...
  2. Detalii noul BMW seria 3 cu facelift Noul facelift, fiindca nu-l pot numi noul Seria 3, a...
  3. Poze spion noul BMW seria 5 Un impatimit al masinilor a reusit sa faca cateva poze...
  4. Poze spion noul BMW seria 6 BMW isi continua dorinta de a folosi un design mai...
  5. Bmw seria 7 modelul 2009 dezvelit Seria 7 este nava mamă a celor de la Bmw,...

Leave a Reply