Alfa Romeo Brera

Posted by andrei On February - 25 - 2008

spiderweb my 2008 Alfa Romeo Brera

Am vorbit despre noua direcţie a producătorului italian, spre maşini din ce în ce mai îndrazneţe şi cu o alură clasică regăsită în modelul 8C. Se pare că cei de la Alfa Romeo doresc să prezinte la show-ul auto de la Geneva de săptămâna viitoare noul Brera şi modelele Spider.

Cei de la Alfa nu au modificat cu mult designul de prestigiu, au adus doar mici îmbunătăţiri care puneau vechiul model într-o lumină proastă. Maşina a fost uşurată de câteva kg pentru a fi mai eficientă şi stabilă la drum. S-au montat etriere suspensii şi jante din aluminiu. Modificările au continuat şi spre interior unde scaunele au fost redesenate primind un aer sportiv. Bordul de asemenea a fost modernizat, a fost dotat cu o climă bi-zonală şi un sistem GPS.

Motorizările disponibile vor fi următoarele: un motor de 2.2 litri de 185 cp, motorul V6 de 3.2 litri de 260 cp şi motorul turbo diesel JTDM de 2.4 litri şi 210 cp. Cutiile în 6 trepte au diferite moduri de automatizare.

Poze cu noile lansări Alfa Romeo Brera, Alfa Romeo Spider

Popularity: 2% [?]

Related posts:

  1. Alfa Romeo 8C Spider Putem spune multe despre italieni, dar nu putem spune că...
  2. Alfa Romeo Suv? Nu este nimic oficial, nu este nici măcar clar, dar...
  3. Un nou Bugatti… Se vorbeşte foarte mult despre o nouă maşină de la...

2 Responses to “Alfa Romeo Brera”

  1. candid says:

    Imi plac masinile astea, sunt puternice, cu forme robuste aidoma madonelor din picturi, voluptati italienesti de te cuceresc!

  2. andrei says:

    Se vede ca esti cititor, dar intr-adevar ca sunt masini faine, dar sa fie si faine si bune? Oare?

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.