Top Gear va fi plin de gay şi femei

Posted by andrei On April - 30 - 2009

top-gearTop Gear va fi nevoită să angajeze şi prezentatori negri, gay şi chiar şi femei. Totul se datorează guvernului britanic, care a dat o lege cum companiile care ţin de guvern ar trebui să îngurajeze diversitatea.

BBC fiind o companie care ţine de guvern, va trebui să se conformeze. Cu negrii nu am nimic, cu femeile e relativ k, dar un gay la o emisiune de maşini mi se pare tâmpenie curată.

Sincer nici o femeie nu ar fi prea potrivită. De ex Vicky, tipa de la Fifth Gear nu mi se pare deloc interesantă, ştie conduce, dar nu are farmecul nici unuia dintre cei 3 prezentatori de la Top Gear.

Cum ar fi să fie Stig gay?

Related posts:

 1. Reduceri de buget la Top Gear Dupa cum bine stiti, de ceva vreme suntem in...
 2. Va incepe Top Gear sezonul 12 Va incepe Top Gear sezonul 12. Stai putin, adica...
 3. Top Gear revine cu sezonul 11 Top Gear revine cu sezonul 11, iar după cum...
 4. Top Gear si masinile amfibii…din nou (2) In ultimul video cei de la Top Gear au...
 5. Top Gear sezonul 13 Noul sezon Top Gear, adică sezonul 13 va începe în...

6 Responses to “Top Gear va fi plin de gay şi femei”

 1. Sabotor says:

  Nu stiu cum ar fi incurajata diversitatea prin angajarea unui homosexual care sa prezinte o masina cu gesturi ce-l copiaza pe ala de la Acasa…. Cred ca si emisiunea si-ar pierde din farmec..

 2. Carcotasu says:

  hai mai nu fiti rai… cineva trebuie sa prezinte schimbatorul de viteze intr-o emisiune… :D

  …spuneti voi o persoana mai calificata decat un GAY

 3. MooNy says:

  Un HMOOSEXUAL, nu GAY, nu este strict definit prin figurile care le vedeti la televizor si le interpretati asa cum va -scuzati- bese mintea. Cunosc homosexuali foarte normali. Uhm.. si de unde stiti ca Stig NU e gay?
  Cam homofob postul.

  • andrei says:

   recunosc, I can’t stand them…

  • Sabotor says:

   MooNy, pana la urma nu conteza orientarea sexuala atata vreme cat nu confunda studioul cu parada gay. Dar, decizia BBC-ului e cel putin absurda. De ce ar inlocui pe vreunul din cei 3 prezentatori, care (din punctul meu de vedere) sunt cei mai potriviti - in primele 2 sezoane a fost un prezentator care nu avea nici un farmec - doar pentru ca vezi doamne, nici unul nu e negru, gay sau femeie.

Leave a Reply