BMW seria 3 model 2012

Posted by andrei On June - 26 - 2008

Iata ca BMW surprinde din nou, altii nici nu s-au gandit exact ce masina sa cumpere anul viitor, iar cei de la BMW deja stie cum doreste sa arate noua generatie seria 3 in 2012. Dupa cum bine stiti, tot la cativa ani, se schimba total designul la masini implementandu-se un design nou. BMW se mentine pe pozitii si prezinta noul seria 3 care va aparea in 2012. Cam tot ceea ce va crea BMW se bazeaza pe conceptul CS, care a facut furori la show-urile auto la care a participat.

Masina prezentata in imagine este doar un “rendering” adica o posibilitate bazata pe curentul adoptat de cei de la BMW, dar si pe specifiicatiile acestora. Mie mi se pare un design reusit care merita studiat, un design care urmareste stilul celor de la Bmw.

Pentru mai multe poze cu posibilul design click aici

Popularity: 19% [?]

Related posts:

 1. Noul Bmw seria 7 model 2009 Noul seria 7 promite multe, va fi o maşină mai...
 2. Ce masina sa cumpar de 9000 de euro? Bmw seria 3 Ce masina second hand sa cumpar de 9000 de euro?...
 3. BMW seria 5 hatchback Bmw seria 5 hatchback va fi noua opţiune de la...
 4. Poze spion Bmw seria 5 Cei de la KGP Photography au reusit sa surprinda un...
 5. Bmw seria 7 modelul 2009 dezvelit Seria 7 este nava mamă a celor de la Bmw,...

4 Responses to “BMW seria 3 model 2012”

 1. Carcotasu says:

  frumos dar cam agresiv… lipseste putina eleganta ca la seria 5. Ma gandesc ca pana la lansare va mai suferi cateva modificari.

 2. andrei says:

  masina este practic realizata de un pasionat Bmw dupa specificatiile publicate de cei de la Bmw, el s-a inspirat din conceptul CS

 3. Marius Tudor says:

  prea arata a 3D max masina asta…

 4. Ionut says:

  Hmm… nu inteleg unde vor astia sa ajunga, nu ma refer aici la BMW, ci la majoritatea constructorilor care aleg sa mareasca ecartamentul modelelor de la model la model. Deja in poza din articol vad un Seria 5. Asta inseamna ca Seria 5 de va duce peste Seria 7. Pai si ce facem cu Seria 7?

  Un alt exemplu bun (zic eu) este cel al Passat-ului. Ultimul model este deja aproape cat Audi A6. Ma intreb cat de lung va fi urmatorul Pasaat.

Leave a Reply