Reduceri la Toyota

Posted by andrei On September - 9 - 2008

Romanasii nostri de la Toyota vin cu oferte bune pentru aceasta perioada. Toyota ofera reduceri de pana la 2500 de euro pentru Toyota Auris, 1650 de euro pentru Yaris si 1500 pentru Avensis. Cuvantul cheie aici este de pana, deci valoarea reducerii depinde de echiparea si motorizarea masinii.

Daca mai si ai o rabla in parcare, reducerea poate fi foarte avantajoasa, mai ales ca un Auris se vinde cu toate taxele undeva de pe la 14.000 de euro. Pentru Avensis, pe langa reducere mai primesti si un GPS Clarion.

Poate va ganditi ca reduceri de geul acesta nu sunt nimic iesit din comun, intr-un fel ati avea dreptate, dar daca ne gandim ca Toyota va introduce cateva generatii noi, respectiv modele noi, parca totul are logica nu? E un fel de lichidare de stoc, se face loc noilor modele de Avensis, Prius si inca cateva modele noi.

Totusi permiteti o intrebare: reduceri de genul acesta va atrag?

Related posts:

 1. Poze noul Toyota Avensis Noul Toyota Avensis va fi dezvaluit oficial la show-ul...
 2. 5 stele EuroNcap pentru Mazda 6, Toyota Avensis, Toyota IQ şi Mitsubishi Lancer Cuma început anul au început şi testele EuroNcap. Până...
 3. Noul Toyota Avensis Noul Toyota Avensis este preconizata ca fiind o masina...
 4. Mai multe poze cu noul Toyota Avensis Dupa cum bine stiti noul Toyota Avensis va fi...
 5. Salonul auto de la Paris: Toyota Avensis La salonul auto de la Paris si-a facut aparitia...

One Response to “Reduceri la Toyota”

 1. Hi there,

  I looked over your blog and it looks really good. Do you ever do link exchanges on your blog roll? If you do, I’d like to exchange links with you.

  Let me know if you’re interested.

  Thanks..

Leave a Reply