Cea mai rapida masina

Posted by andrei On November - 11 - 2008

Cea mai rapida masina cu drept de circulatie vine din Elvetia, de la o companie numita Weber Sportcars. Masina este o combinatie intre tehnologia de ultima ora si aerodinamica de cel mai inalt nivel. Masina nu este deloc atragatoare ca si design, dar cand mergi cu peste 400 de km/h nu cred ca te intereseaza design-ul.

Masina este propulsata de un puternic V8, dotat cu 2 turbine, rezultand un motor care produce 900 cp. Aceasta putere combinata cu greutatea masinii de doar 1100 kg, au ca si rezultat final o viteza de peste 400 km/h.

Masina are tractiune integrala, cu motorul amplasat central si o caroserie demna de aeronautica NASA. Totul este calculat foarte exact pentru a scoate performante cat mai bune. Masina ajunge de la 0-100 km/h in doar 2.5 secunde, de la 0-200 km/h in 6.6 secunde, de la 0-300 km/h in 16 secunde si viteza maxima este de peste 400 km/h. Este impresionant tinand cont ca Bugati Veyron atinge viteza maxima de 407 km/h.

Masina costa 1 mil de euro, oare va avea mai mult succes decat Veyronul? Eu unul nu prea cred, dar nu se stie niciodata, oamenilor le plac si lucrurile urate.

4 Responses to “Cea mai rapida masina”

 1. brontozaurel says:

  urata nu mi se pare. ciudata, da! ca o masinuta cu vointa proprie, “rea” din desene animate :P

 2. baghy says:

  Urata cu dragi. La banii astia iti iau un Saleen

 3. melly says:

  e o masina geniala:X:X

 4. none none says:

  nu mi se pare urata deloc

Leave a Reply