Anglia si masinile din Anglia

Posted by andrei On July - 2 - 2008

 

Am ajuns si in Anglia, am ajuns la concluzia ca la noi nu doar drumurile sunt cu gropi si denivelari ci si pistele de la aeroport. Zborul a fost placut, am survolat zona pe care cei de la Top Gear au trecut-o cu Nissanul amfibiu .
Cine credea ca Anglia va fi o tara asa scumpa cand vine vorba de internet si ca acesta se procureaza atat de greu? Trecand peste asta, ma declar mutumit cand vine vorba de masini. Cum am iesit din aeroport, am vazut faimosul cab londonez. Mi-e putin ciudat sa vad toate Opelurile noastre cu sigla de Vauxhall si volan pe dreapta.

Britanicii mi-au dovedit ca au masini nu gluma, lucru demonstrat in 2 min de la aeroport cand am vazut 3 BMW M3 la interval de 1 min. Autostrada este plina de masini noi, dar si vechi. Cele mai des intalnite si speciale au fost pentru mine: Vauxhall Corsa, Subaru, Honda CRV si Civic (si modelul nou si cel mai vechi). Masina care m-a marcat cel mai tare a fost un TVR coupe( link).

Am vazut si masini vechi care se tarau bine pe autostrada: Volkswagen Beetle, Ford Capri, Mercedes ceva model din anii ‘70 si azi am vazut o masina de epoca condusa de un entuziast pe strazile inguste din zona. Surpriza zilei fiind un Ferrari intr-un orasel infim la 10 m de camp site-ul meu.

Despre Land Rove-uri nici nu se pune problema, este plin de ele, toate modelele atat vechi cat si noi. Nu stiu de ce, dar Anglia parte o tara fara varsta, unde masinile nu simt trecerea timpului, acestea ramanand la fel de bune ca si can erau noi. Mai detailat voi vorbi intr-un post urmator.

Related posts:

  1. Secretul englezilor si masinile din Anglia In primul rand vreau sa spun ca in Anglia...
  2. Anglia s-a enervat Departamentul de Transport din Anglia vor să schimbe felul...
  3. Plec in Anglia Dragi prieteni, cititori, blogeri si dragi dusmani, maine voi...
  4. Obsesia de rulote Fiecare om are cate o obsesie, unii doresc masini...
  5. Top Gear si masinile amfibii…din nou (1) Cei de la Top Gear s-au decis sa incerce sa...

One Response to “Anglia si masinile din Anglia”

  1. Alex says:

    Your blog is interesting!

    Keep up the good work!

Leave a Reply