Secretul englezilor si masinile din Anglia

Posted by andrei On July - 2 - 2008

In primul rand vreau sa spun ca in Anglia oricine vrea poate avea o masina, trebuie sa vrei doar, fiindca exista o masina pentru buzunaru oricui. Daca masinile nu ar avea volanul pe dreapta, cred ca Anglia ar da lovitura la masinile second, ar fi exportator principal din Europa fara nici o problema. In Anglia masinile pur si simplu nu imbatranesc, nu se strica si se gasesc masini la preturi foarte bune.

Sunt aici de 2 zile si deja am fost cu cateva modele de masini. Prima masina un Vauxhall Vectra din ‘99 cu 125.000 la bord si un motor de 1.8, 125 cp a demonstrat ca poate merge flexata cu 160-180 si inca sa se tina bine pe drum. Am mai fost cu un Scenic diesel care are 200.000 si ceva de km care inca merge foarte silentios, masina fiind folosita doar pe campurile si pe drumurile de aici de la ferma. Sincer incep sa realizez ca daca ai drumuri bune masinile franceze se mentin foarte bine.

Mijloc meu de transport care ma duce la lucru este un double-decker (link), masina care are peste 400.000 de km si se mentine exemplar de bine. Britanicii cred ca sunt singurul popor care isi schimba masina fiindca vor si nu fiindca sunt nevoiti s-o faca din cauza ca s-ar strica.

Daca totul merge bine aici, cred ca o sa duc si eu o masina de vreo 500 de lire ca sa am cu ce aduce stuff acasa (aeroportul are limita de 30 de kg).

Pot sa spun ca-mi place Anglia fiindca aici daca ai 1000 de lire iti poti lua o masina mai veche, dar in stare foarte buna care are km facuti pe drumuri foarte bune, chiar si cele care sunt ft. inguste sunt intr-o stare extraordinara.

Voi reveni si cu poze cu prima ocazie dupa ce cumpar aparat digital. (da stiu suntem in anul 2008 si eu nu am aparat digital).

 

Related posts:

  1. Anglia si masinile din Anglia   Am ajuns si in Anglia, am ajuns la concluzia...
  2. Maşinile sport sunt periculoase, pentru ceilalţi Maşinile sport, sau cum ne mai place nouă să le...
  3. Unde ne repararăm maşinile? Azi e miercuri...nimic nou atâta tot că plouă, când...
  4. Plec in Anglia Dragi prieteni, cititori, blogeri si dragi dusmani, maine voi...
  5. Anglia s-a enervat Departamentul de Transport din Anglia vor să schimbe felul...

Leave a Reply