Ursulet GPS

Posted by andrei On June - 20 - 2008

O companie cu numele de IXs Rearch s-a gandit ca uneori GPS-ul poate fi stresant, sau ca am avea nevoie de cineva care sa ne tina companie atunci cand suntem pe drum si ne simtim singuri. Rezultatul la care au ajuns ei este un ursulet de plus robotic, care diferiti senzori pentru a detecta nivelul alcoolului din respiratie, daca ai aprins farurile sau daca ar trebui sa pui frana strigand “Watch out”.

Ursuletul robotizat are fi functie de GPS, care atunci cand trebuie sa faci la stanga sau la dreapta iti indica prin ridicarea labutei sale robotizate. daca ai o fobie necontrolata pentru animalele de plus, cei de la IXs Rearch vor face si alte modele de robotei, dar ma indoiesc ca vor face un robot Megan Fox, atunci ar vinde prea multe.

Produsul va fi lansat in Japonia in saptamanile care urmeaza, paita mondiala depinde de cat de bine este primit micutul GPS de niponi.

5 Responses to “Ursulet GPS”

 1. brontozaurel says:

  simpatica si in acelasi timp utila ideea :) mie imi plac animalele din plus, dar sunt si foarte pretentioasa cand vine vorba de asa ceva, iar ursuletul asta imi pare putin cam smotocit - nu se poate transforma unul propriu http://xs.to/xs.php?h=xs128&d=08255&f=ursu500.jpg ?

 2. andrei says:

  stai sa vedem cum e primit in japonia, ma gandesc ca s-ar putea face orice, doar ca ar trebui sa-l rupa si sa-l refaca din bucatele :), oricu nice teddy bear

 3. Geniala ideea, dar pentru a fi folosita pentru ursuletul copilului, utila in cazul ratacirii sau rapirii copilului.

 4. Laurentiu says:

  Crezi ca o sa ai parte de o rapire a copilului ca in filme, care sa necesite o recompensa substantiala??? Pentru ca daca asta ar fi singurul motiv ca sa achiziitonezi o jucarie de genul, cred ca ar fi cam costisitoare taota afacerea.

 5. andrei says:

  @Laurentiu, ursuletul se monteaza in masina in locul unui Gps normal, atata ca nu are ecran ci zice doar ce sa faci, si cu labutele iti indica directia unde trebuie sa mergi :), ah da si mai vb cu tine cateodata :)

Leave a Reply