Poze live cu noul Passat CC

Posted by andrei On August - 19 - 2008

passat cc 1 300x225 Poze live cu noul Passat CC

Un mare fan auto a reusit sa surprinda in orasul Monterey, California, un Passat CC impreuna cu 4 Lamborghini. Colter a reusit sa pozeze interiorul, exteriorul si chiar si motorul masinii. Masina nu pare prea schimbata fata de modelul prezentat la show-ul auto de la Detroit. Masina arata foarte bine atat ca si design exterior cat si in ceea ce priveste cel interior.

Motorul masinii din imagine este un TSI de 2.0 litri si produce 200 cp. Sincer sa fiu abia am asteptat masina asta, fiind foarte dezamagit de vechiul Passat, chiar mi se pare ca Passat s-a cam uratit. Abia astept sa le vad cum se vor plimba prin oras conduse de pusti de 19-20 de ani.

Sincer acuma, nu arata bine masina asta?

4 Responses to “Poze live cu noul Passat CC”

 1. Ionut says:

  Am avut si eu ocazia sa ma cocot intr-unul si chiar mi s-a parut reusit, atat la interior dar mai ales la exterior. Pretul insa e cam piperat pentru ce ofera. Nu au un Diesel puternic, nou dpdv tehnologic. La banii aia un BMW sau un Mercedes ar fi o alegere mai inspirata.

 2. manu says:

  am impresia ca vw s-a băgat pe o piaţă necunoscută doar de dragul de a nu rămâne-n urmă.
  Nu-i lipseşte nimic din chestiile de bază, dar nu excelează la nimic.

  Şi evident că la banii ăia e de preferat altceva.

 3. andrei says:

  @ Manu ai mare dreptate, VW e si el unul dintre constructori purtati de curent ca sa nu ramana in urma fata de ceilalti care au creat sedan-uri coupe cu 4 usi, e faina masina, chiar arata mai bine decat vechiul Passat, dar cum spunea Ionut, poate ca trebuia un diesel puternic pe el.

 4. razvan says:

  da cum spuneati este foarte reusit….tatal meu chiar are unul si este multumit…are motor de 2 litri TSI 200cp…oricum la pretul care il are poti sati iei alta masina mai buna…dar pentru un coupe cu patru usi este buna

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.

RCA ieftin