Ce maşină să cumpăr de 6000 de euro? Smart ForTwo

Ce maşină să cumpăr de 6000 de euro? Răspunsul meu pentru ziua de azi ar fi un Smart ForTwo. Preţurile la maşinile second hand sunt destul de diversificate în funcţie de marca maşinii, de motorizare şi de scop.

Eu doresc să adun maşini second hand cu utilizări şi scopuri cât mai diferite pentru a acoperi o plajă cât mai mare de oameni. Azi m-am gândit să mă axez pe maşini de oraş care sunt mici, consumă extrem de puţin şi sunt pentru cei care mai deţin o maşină sau care nu merg departe din oraş.

Maşina perfectă ar fi un Smart ForTwo. În Germania se găsesc la preţuri bune şi în stare foarte bună. Eu de exemplu am descoperit multe Smarturi până în 6000 şi din anul 2006. Mulţi se întreabă ce maşină second hand să-şi cumpere, răspunsul meu pentru azi ar fi un Smart cu 2 locuri precum cel din imagine.

Pentru 5500 de euro primeşti o maşină cu un motor de 61 cp Euro 4, care are în jur de 90.000 de km şi anul de fabricaţie 2006. Pentru aceşti bani primeşti o maşină bestială de oraş cu un consum urban de 5.7 litri şi un consum extraurban de 4 litri. Ca şi dotări primeşti climă, trapă panoramică, cd player, şi airbaguri.

Ştiu că sunt mulţi care caută o maşină second de genul acesta, un Smart ar fi ideal pentru oraş.

Related posts:

 1. Ce masina sa cumpar de 8000 de euro? Mitsubishi Colt Di-D Tot m-am gandit oare cum ar fi sa am...
 2. Spatiosul Smart ForTwo Din cate stiu eu aceasta masina nu a fost...
 3. Ce masina sa cumpar de 9000 de euro? Bmw seria 3 Ce masina second hand sa cumpar de 9000 de...
 4. Ce maşină să cumpăr? Skoda Fabia benzinar Ce maşină să cumpăr? Tot m-am gândit ce maşină...
 5. Ce masina sa cumpar de 7500 de euro? Ford Fiesta TDCI Am vorbit putin si de masini mai mari, acum...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

 1. Teniescu says:

  Si ce te faci daca ai 2 telefoane ? Ai unde sa-l pui ? :)) Un 4Four ar fi mai dragut.

 2. candid says:

  Sa stii ca pentru oras masina asta e acceptabila!

 3. andrei says:

  nu fiti rai, pentru o masina de oras e super, consum mic, te bagi usor cu ea prin trafic, gasesti locuri de parcare. in Germania orasele mari is pline de smart-uri :D

 4. silviu says:

  Ba ,ai zis ca faci topicuri mai interesante.Unde is?;)
  Hai pe bune,ai avea mai multi vizitatori si ar fi ceva mai incitant.
  Tu stii.lumea-i satula de nou,chiar daca nu pare.
  N-ar strica sa faci niste review-uri la masini clasice,care si-or pus amprenta asupra unor generatii,modul de percepere a diferitelor marci de masini(sa cunosti numa un impatimit de Alfa Romeo,de ex.:)).
  N-o lua dur,asa-s io.si cred ca ma stii cat de cat:))

 5. andrei says:

  @Silviu de la tine mereu o s-o iau ca si un compliment ca doar nu-s ciuta :P, vedem noi mai cum merge treaba ;)

 6. ADy says:

  eu am un smart din 2001 disel are 55000 km are asa 4 aerbaguri scaune incalzite,clima,servo frana servo directzie,,trapa panoramica,gps,oglinzi electrice,subufar 400W plus amplif imi ia 3 ,5 l in oras si 2,8 inafara facem proba,si nam avut nici o problema cu ea ,are la bird 140 km/h acu imi steatea sub 140 inur de 150 si cine zice ca nu ai staliltate cu eele si ca te rastornii inseamna ca nu or avut asa ceva numai un roman prost d ela tara ar zice asa in primu rand le face mercedesu nu dacia confortu care il am in smart nu ai intrun logan din 2008 cu toate dotarile daca te intereseaza smartu il vand 5200 E neg inf pe bazatu_9 masina are o culoare ce sare in ochii negru cu verde fistic

Leave a Reply

 • Visitors Online • Warning: stristr() [function.stristr]: Empty delimiter in /home/celmaita/public_html/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 2093