Noul Opel Antara primeste doua propulsoare noi

Posted by andrei On February - 9 - 2011

Noul Opel Antara facelift este genul de masina la care te uiti cu o privire de tamp 10 minute, crezi ca ai gasit modificarile fata de modelul anterior si apoi mai stai 5 minute sa vezi daca chiar e o schimbare sau nu. Cei care ma cunosc stiu ca nu sunt fanul facelift-urilor. Sunt constient ca producatorii doresc sa fie mereu fresh, dar asta nu inseamna ca trebuie sa cad in capcana si sa le cumpar masina.

Noul Antara a primit o bara frontala usor modificata, o noua grila si stopuri noi. La interior a primit o noua consola centrala si noi cadrane. Opel a declarat ca ar fi imbunatatit si calitatea materialelor si consumul.

Modelul Antara facelift a primit si doua propulsoare noi:

  • 2.2 CDTI de 163, respectic 184 CP
  • 2.4 ECOTEC (benzinar) de 167 CP

Modelul dotat cu propulsorul de 163 CP este disponibil cu tractiune frontala/ integrala si cu trasmisie manuala si automata. Consumul este de 6.3 litri/100 km si emisiile de 167 g CO2/km.  Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in9.9 secunde, iar viteza maxima este de 190 km/h.

Modelul cu 184 CP  vine din standard cu tractiune integrala. Consumul este de 6.9 litri/100 km, iar emisiile de 175 g CO2/km. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 9.6 secunde, iar viteza maxima este de 200 km/h.

Modelul pe benzina de 167 CP accelereaza de la 0-100 km/h in 10.5 secunde si atinge o viteza maxima de 190 km/h. Consumul declarat este de 8.8 litri/100 km, iar emisiile de 206 g CO2/km.

Opel a declarat ca noile modele sunt dotate cu un sistem ABS imbunatatit si cu un nou sistem Hill Start Assist. Sistemul HSA permite o pornire din rampa foarte usoara, sistemul opreste practic masina sa ruleze in spate chiar daca frana nu este apasata.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Noul Opel Zafira se prezinta inainte de Geneva Opel a creat un video nereusit in care unul dintre...
  2. Poze noul Opel Insignia OPC Opel sau mai bine zis, Vauxhall ( Opel din Marea...
  3. Noul BMW Seria 6 cabriolet, sedinta foto din Africa de Sud Noul BMW Seria 6 cabriolet este un model ciudat pentru...
  4. Poze noul Opel Insignia ST (combi) Noul Opel Insignia a primit un frate mai mare sub...
  5. Opel pregăteşte noul Opel Insignia Sport Tourer OPC Opel este văzut cu alţi ochi de la lansarea noului...

Leave a Reply