Hyundai Genesis Coupe acum si in Romania

Posted by andrei On April - 13 - 2011

hyundai genesis coupe 193x133 Hyundai Genesis Coupe acum si in RomaniaHyundai Genesis Coupe este cel mai sportiv model din gama coreenilor. Noul model este adresat in general tinerilor care vor ceva mai accesibil, dar sportiv. Genesis Coupe este dotat cu un propulsor pe benzina de 2.0 litri, propulsor capabil sa dezvolte 210 CP si 300 Nm. Tractiune este una spate, iar transmisia este manuala cu sase trepte.

Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 8 secunde, iar viteza maxima este de 222 km/h. Consumul urban este de 13.5 litri, iar cel extra-urban de 7.1 litri/100 km. Interiorul este imbracat in piele, are conectivitate Aux si USB, are 6 airbag-uri, chestii standard practic pentru o masina vanduta in 2011.

Pretul este de 26.600 euro cu TVA inclus, un pret decent pentru o masina sportiva, dar parca e putin prea mult pentru o masina care stie atat de putin. Arata bine masina, dar nu iese cu nimic in evidenta. Sunt de acord ca o germana sau japoneza costa mai mult, dar dintre toate modelele Hyundai, asta parca imi spune cel mai putin.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Hyunday Genesis Coupe Conceptul Hyunday Genesis coupe a fost prezentat la show-ul auto...
  2. Accident Hyundai Genesis Coupe, airbag-ul e in regula In Coreea a avut loc un accident in care a...
  3. Hyunday Genesis Coupe descoperită Nu de mult am prezentat poze spion cu noul Hyunday...
  4. Crash test Hyundai Genesis Cei de la NHTSA au supus noul Hyunday Genesis unei...
  5. Hyundai mai tare decât Lexus Hyundai Genesis este mai tare decât Lexus ES 350, Mercedes...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.