Noul Ford B-Max spionat in timpul testelor

Posted by andrei On September - 27 - 2011

noul ford b max 3 193x133 Noul Ford B Max spionat in timpul testelorNoul Ford B-Max a fost surprins in timpul testelor, iar primele imagini indica faptul ca noul model va pastra in mare aceleasi linii ca si conceptul prezentat in primavara la Geneva. Se pare ca singurele diferente sunt in materie de materiale folosite la interior, modelul de serie pastrand si usa culisanta din spate.

Desi se zvoneste mult cu privire la stalpul central care lipsea cu desavarsire la conceptul Ford B-Max prezentat la Geneva, un prieten care lucreaza la realizarea robotilor industriali care vor produce noul model, a confirmat faptul ca si modelul de serie va fi fara stalp central.

Noul Ford B-Max va primi si propulsorul cu turbosuflanta cu trei cilindri de 1.0 litri, impreuna cu sistemul start and stop. Platforma folosita va fi aceasi ca si a modelului Fiesta, noul B-Max intrand in segmentul lui Honda Jazz si Citroen C3 Picasso. Ne putem astepta sa vedem noul model anul viitor la Geneva sau la Paris.

via Carscoop

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Noul Ford Focus ST spionat in timpul testelor Ford testeaza din greu noul Focus ST, o versiune de...
  2. Noul Audi A3 spionat in timpul testelor Noul Audi A3 a fost spionat in timpul testelor. Modelul...
  3. Geneva 2011: Noul Ford B-Max Noul Ford B-Max are rolul de a inlocui actualul Fusion...
  4. Noul BMW Seria 3 spionat in timpul testelor Noul BMW Seria 3 a fost spionat in timpul testelor...
  5. Noul Audi Q6 spionat in timpul testelor Noul Audi Q6 a fost spionat in timpul testelor din...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.