Noul BMW Seria 3 spionat in timpul testelor

Posted by andrei On May - 16 - 2011

noul bmw seria 3 1 193x133 Noul BMW Seria 3 spionat in timpul testelorNoul BMW Seria 3 a fost spionat in timpul testelor din Germania. Seria 3 este cel mai bine vandut model BMW, astfel ca designerii nu au vrut sa schimbe prea mult la design. Modificarile principalese regasesc la partea frontala, noul Seria 3 primind blocuri optice noi, mai agresive, o noua capota sportiva, lumini de zi LED si o noua bara.

Noul Seria 3 va primi de asemenea si un nou set de stopuri si de jante. Modificarile principale sunt de ordin mecanic, Inginerii bavarezi se pot lauda cu noile propulsoare pe benzina si diesel cu 3 cilindri de 1.5 litri. Acestea in combinatie cu sistemul Efficient Dynamic promit emisii sub 100 g CO2/km si un consum in jur de 4 litri.

Cel mai nou model BMW va debuta in septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt, urmand sa fie lansat in urmatoarele luni si in Romania. Mi se pare putin hazliu faptul ca designerii nu au dorit sa schimbe mare lucru la design. Cred ca uita faptul ca Seria 3 e asa cumparat nu datorita modului in care arata, ci datorita faptului ca este unul dintre cele mai ieftine modele BMW si are un raport calitate/pret bun pentru cei care doresc un sedan mediu premium.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

 1. Noul Ford Focus ST spionat in timpul testelor Ford testeaza din greu noul Focus ST, o versiune de...
 2. FOTO SPION: Noul Peugeot 508 allroad spionat in timpul testelor Britanicii de la AutoExpress au reusit sa puna mana pe...
 3. Noul BMW Seria 1 spionat in Munchen BMW-ul Seria 1 este cred ca singurul model de la...
 4. Poze spion noul BMW seria 6 BMW isi continua dorinta de a folosi un design mai...
 5. BMW Seria 3 GT e pe drum BMW este unul dintre producatorii mei preferati, mi se pare...

2 Responses to “Noul BMW Seria 3 spionat in timpul testelor”

 1. io says:

  in sf un BMW care arata cum trebuie.

 2. E46 says:

  O miscare inteligenta semnalizarile in oglinzile laterale.

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.