Noul Ford Focus ST spionat in timpul testelor

Posted by andrei On May - 12 - 2011

noul ford focus st 4 193x133 Noul Ford Focus ST spionat in timpul testelorFord testeaza din greu noul Focus ST, o versiune de performanta a hatchback-ului american. Noul model ST va fi de asemenea universal, urmand sa fie lansat in Europa, Asia si SUA. Ford testeaza momentan in jur de 60 de exemplare, atat in SUA, cat si in Europa, modelul urmand sa fie lansat in 2012.

Noul Ford Focus ST va primi propulsorul EcoBoost de 2.0 litri, acesta dezvolta o putere maxima de 250 CP si inlocuieste vechiul propulsor Volvo de 2.5 litri. Masina a fost testata recent in Nordul Europei, unde a fost supusa la temperaturi extrem de joase si a fost analizata comportarea pe zapada si gheata.

Producatorul american doreste sa devina tot mai competitv in acest segment al hatchback-urilor sportive, iar modelul ST este un candidat bun pentru Volkswagen Golf GTI, Renault Megane RS si Opel Astra OPC.  Mai jos am pus si doua poze cu conceptul din care este inspirat noul ST.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Faţa noului Ford Focus Update: am pus pozele cu noul Focus Aceasta este noua...
  2. Poze noul Ford Focus sau Ford iosis Max Noul Ford Focus va fi prezentat la Salonul de la...
  3. Poze noul Ford Focus Ford este o companie care doreste sa se impuna intr-o...
  4. FOTO SPION: Noul Peugeot 508 allroad spionat in timpul testelor Britanicii de la AutoExpress au reusit sa puna mana pe...
  5. Poze şi informaţii Ford Focus RS Ford Focus RS este varianta sport al hatchback-ului Focus. Noul...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.