Asta este de fapt cea mai rapidă maşină

Posted by andrei On February - 12 - 2008

Ce are 2200 de cp şi un motor V8 de 9.3 litri? Un Vauxhall Victor din ’72, ce credeaţi că va fi? Bătrânica ajunde la 0-100km/h în 1 secundă, nici mai mult nici mai puţin, o secundă. Vorba multă sărăcia omului, nu cred că mai am ce să spun, video-ul va vorbi de la sine

Popularity: 1% [?]

No related posts.

2 Responses to “Asta este de fapt cea mai rapidă maşină”

  1. Tensaijy says:

    Eu nu inteleg de ce nu i se acorda atentie… Veyron , McLaren si Koenisegg is prunci mici pe langa masina aia…

  2. Mihai says:

    Poi adevarul e ca da este dupa cum spune in reportaj ceea mai rapids masina dar trebuie luat in considerare si faptul ca in Veyron,McLaren sau Koenisegg ai si lux.de aceea au si preturile acelea.inca o idee e ca Vauxhvall-ul acela e modificat nu a iesit asa din fabrica pe cand toate Veyronurile au 1001 cai sau cat ca nu tin mint exact.luati in considerare si faptul ca daca se supara ceva tip bogat isi cumpara un Veyron si il face de zece ori Mai tare decat masina asta si si are clima,radio,scaune de piele si toate dotarile.E adevarat totusi ca pretul ar fi pe masura.

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.