Noul Porsche 911 in timpul testelor din Africa

Posted by andrei On July - 20 - 2011

noul porsche 911 193x133 Noul Porsche 911 in timpul testelor din AfricaPorsche a lansat un video in care prezinta noul 911, in timpul testelor din Africa. Modelul Porsche 911 are o vechime de 48 ani, iar in ultimii ani a fost criticat ca nu a suferit prea multe modificari, germanii optand pentru un deisign clasic. Noul Porsche 911 va debuta oficial la Salonul Auto de la Frankfurt in luna septembrie.

Noul model va fi putin mai incapator, mai usor decat actuala generatie si putin mai agresiv. Oficialii Porsche au declarat ca noul model va fi mai ecologic. Noul Porsche 911 va fi dotat cu un motor de 3.4 litri, cu sase cilindri in linie, care va dezvolta 350 CP. Cei care doresc mai multa putere vor putea alege cel de 3.8 litri de 400 CP. Transmisiile disponibile vor fi cea manualain 7 trepte si cea automata PDK (dublu ambreiaj) cu 7 rapoarte.

Noul Porsche 911 va fi disponibil in versiune Coupe, Cabriolet, Targa, Speedster, urmand ca Porsche sa lanseze si versiunile Turbo, Turbo S si Carrera GT. Sincer sa fiu, imi plac modelele Porsche, dar 911-le mi se pare ca ar merita un design mai agresiv.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Noul BMW Seria 3 spionat in timpul testelor Noul BMW Seria 3 a fost spionat in timpul testelor...
  2. Noul Ford Focus ST spionat in timpul testelor Ford testeaza din greu noul Focus ST, o versiune de...
  3. Noul Porsche Panamera diesel consuma 6.35 litri/100 km Porsche a prezentat noul Panamera Diesel, ceea ce e chiar...
  4. Porsche Panamera Turbo S Porsche Panamera Turbo S este cea mai puternica versiune a...
  5. Noul 918 Spyder va fi cel mai scump model Porsche Porsche a declarat ca incepe sa primeasca comenzi pentru noul...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.