La ce benzinarie alimentezi?

Posted by andrei On September - 22 - 2011

benzinarie 193x133 La ce benzinarie alimentezi?Am avut o perioada de timp un poll pe blog care va intreba simplu si la obiect: “Unde alimentezi?” Din cei 100 de oameni care s-au sinchisit sa raspunda am tras niste concluzii care oarecum se potrivesc cu ce am vazut si in viata de zi cu zi.

Se pare ca 28.42% dintre cei care au votat alimenteaza de la Petrom, 23.16% alimenteaza de la OMV, 20% alimenteaza de la Rompetrol, 12.63% de la LukOil, 10.53% de la Mol si 5.26% alimenteaza de la benzinarii No name.

Faza cu Petromul ma asteptam oarecum, desi sunt putin mai scumpi, au carburant bun, dar nu ma asteptam ca asa multi sa traga spre OMV, cea mai scumpa benzinarie. Se pare ca romanul nu se uita foarte mult la bani cand vine vorba de carburantul masinii, dar s-ar putea sa am eu doar cititori premium si de aia sa fi ales asa.

OMV-ul poate este o tinta buna si datorita mancarii calde de la Viva, cine stie, cert e ca cifrele nu mint. LukOil comercializeaza cel mai ieftin carburant, urmat de Rompetrol, Mol si restul. Totusi, tu de unde alimentezi?

Popularity: 1% [?]

Related posts:

 1. Tu de unde alimentezi? ...
 2. Salonul Auto de la Geneva: Poze Dacia Duster live Dacia Duster a fost prezentat oficial la Salonul Auto de...

4 Responses to “La ce benzinarie alimentezi?”

 1. Andrei says:

  Eu alimentez de la Petrom (Euro Diesel 5). Foarte multumit de carburant.

 2. io says:

  de obicei de la omv…pt ca nu am rompetrol pe langa mine.

 3. Andy says:

  Petrom ( Euro diesel 5)si de la OMV ( OMV Diesel) de la astea doua alimentez

 4. Andrei B. says:

  De obicei de la Petrom (euro diesel 5), dar mai bag si de la OMV si Agip. Am auzit ca si Mol au carburanti de calitate, dar nu am avut unul in drum. In rest evit motorina de Lukoil.

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.