BMW lucreaza la noul X4

Posted by andrei On September - 26 - 2011

noul bmw x3 193x133 BMW lucreaza la noul X4BMW ia in serios ideea de a lansa modelul X4, oficialii bavarezi declarand ca acesta va fi lansat in urmatorii ani pentru a umple spatiul dintre X5 si X3. Cu toate ca in poza este noul BMW X3, incercati sa va imaginati un X3 cu linia plafonului mai joasa si cu un caracter mai sportiv, acela va fi noul BMW X4.

CEO-ul BMW,Norbert Reithofer, a declarat ca noul BMW X4 va avea 4.65 m lungime, la fel ca si noul BMW X3 si va avea in mare aceleasi propulsoare, a caror putere va varia intre 184 si 306 CP. Noul crossover cu patru locuri va avea un portbagaj mai mic,sistem de tractiune integrala, sistem start/stop si va fi lansat cel mai probabil in urmatorii 2 ani.

BMW vrea atat de mult modelul asta fiindca au avut un succes rasunator cu actualul X6, iar un crossover coupe ar atrage clienti noi + ar diversifica gama de modele oferite de bavarezi. Mai trebuie sa lanseze si noul BMW X7 si un BMW X2 si familia BMW ar fi completa.

 

Popularity: unranked [?]

Related posts:

  1. Audi lucreaza la un Q3 S sau RS Audi lucreaza la un nou model de performanta, acesta va...
  2. Ford lucreaza la noul Focus RS Ford nici nu a prezentat inca versiunea finala a modelului...
  3. Noul BMW Seria 3 spionat in timpul testelor Noul BMW Seria 3 a fost spionat in timpul testelor...
  4. Noul BMW M5 tot mai aproape de lansare Noul BMW M5 a fost zarit in apropierea sediului din...
  5. Noul BMW M5 prezentat in detaliu Noul BMW M5 a debutat saptamana trecuta in timp ce...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.