Noul BMW M5 prezentat in detaliu

Posted by andrei On June - 20 - 2011

noul bmw m5 18 193x133 Noul BMW M5 prezentat in detaliuNoul BMW M5 a debutat saptamana trecuta in timp ce eram plecat in Redescopera Romania. BMW a oferit o serie de imagini si informatii oficiale cu privire la noul bolid bavarez. Modelul M5 se afla la cea de a cincea generatie, primul fiind lansat in 1984. Cel mai important element al modelelor M este propulsorul.

Noul BMW M5 este dotat cu puternicul V8 bi-turbo de 4.4 litri. Acesta dezvolta o putere maxima de 560 CP si 680 Nm. Fanii BMW stiu ca noul V8 inlocuieste batranul V10 de 5.0 litri care dezvolta 507 CP. BMW se lauda cu mandrie ca au redus consumul mediu pana la 10 litri/100 km. Accelerarea de la 0-100 km/h are loc in 4.4 secunde, iar viteza maxima atinsa este limitata la 250 km/h, dar fara limitator atinge 305 km/h.

Puterea este transmisa puntii spate prin intermediul unei transmisii automate cu dublu ambreiaj in sapte trepte. Modificarile mecanice includ un nou sistem de suspensie mai sportiv, directie mai precisa si un sistem de franare ceramic. Modificarile estetice consta intr-un pachet aerodinamic agresiv, un set de jante de 19 inchi si un nou sistem de evacuare.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Noul BMW Seria 1 prezentat in detaliu Noul BMW Seria 1 trebuia sa fie prezentat abia la...
  2. Noul Audi RS3 Sportback prezentat in detaliu Noul Audi RS3 este unul dintre modelele mele preferate la...
  3. Galerie Foto: Noul Volkswagen Golf Cabriolet prezentat in detaliu Noul Volkswagen Golf Cabriolet a fost lansat la Geneva in...
  4. FOTO: Noul Mercedes C-Class Coupe prezentat in detaliu Mercedes a lansat o noua galerie foto cu modelul C...
  5. Noul Panamera S Hybrid va fi prezentat la Geneva Noul Panamera S Hybrid este asteptat deja de aproximativ 1...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.