Opel pregateste modele noi, printre care si Calibra

Posted by andrei On August - 23 - 2011

noul opel calibra 193x133 Opel pregateste modele noi, printre care si CalibraOpel lucreaza din greu pentru a deveni cat mai competitiv si incetul cu incetul trage catre segmentul premium. Cea mai noua stire legata de producatorul german este ca lucreaza la o serie de modele noi. Opel pregateste un model de oras premium, un crossover realizat pe platforma noului Corsa si noul Calibra.

Hai sa le luam pe rand. Noul model de oras va intra in categoria premium si va fi destinata oamenilor care doresc o masina mica, dar care sa arate bine, atat la interior, cat si la exterior. In ceea ce priveste crossoverul, acesta va fi un rival direct pentru Nissan Juke si pentru noul crossover Ford.

Noul Opel Calibra va fi realizat pe o platforma alungita a noului Astra. Totusi, oficialii Opel au declarat ca va fi un model de sine statator, nu doar un Astra ciopartit, unele surse indica ca va semana putin cu noul BMW Seria 6. Cert este ca noul Calibra va fi disponibil atat in versiunea coupe, cat si cabriolet. Cel mai puternic propulsor va fi cel de 2.5 litri si 250 CP imprumutat de la Insignia.

 

 

Popularity: unranked [?]

Related posts:

  1. Opel pregateste un Mini killer Jurnalistii de la AutoExpress au declarat ca Opel pregateste un...
  2. Intoarcerea lui Opel Calibra Cei de la GM au declarat ca doresc sa lanseze...
  3. Opel pregăteşte noul Opel Insignia Sport Tourer OPC Opel este văzut cu alţi ochi de la lansarea noului...
  4. Poze exclusive, noul Opel Astra Acesta este noul Opel Astra. Maşina arată pur şi simplu...
  5. Ford pregateste un crossover bazat pe Fiesta Ford doreste sa-si extinda gama de modele, pentru a putea...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.