Acum trebuie platite si amenzile luate in Ungaria

Posted by andrei On April - 13 - 2011

Cei de la Capital ne atrag atentia ca s-a terminat distractia in Ungaria. Multi romani care au fost amendati dincolo de granita s-au facut ca au uitat de amenzi si nu au platit nimic. Cunosc personal cativa care fac faze de genul asta.

Pana acum puteai sa aduni amenzi si nu-ti avea nimeni treaba, ma rog, nu era mare tam tam. Acum insa, ungurii s-au decis sa confiste masina daca te opresc si nu ai amenzile achitate. Daca nu porti centura, daca conduci sub influenta alcoolului sau daca depasesti viteza legala, poti primi amenda intre 37 euro si 1100 euro.

Partea rea e ca politistii maghiari pot confisca masina chiar daca nu este proprietatea conducatorului. Sa zicem ca proprietarul a adunat amenzi si tu imprumuti masina de la el, daca te opreste politia ramani fara masina.

Legea in sine este buna, prea multi si-au facut de cap prin Ungaria, dar problema ungurilor este ca sunt foarte rai cu soferii romani si le si place spaga, asa ca acum pot sa te frece mai mult pentru cateva mii de forinti.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Cum poţi scăpa de amenzile de parcare… Amenzile de parcare şi parcările sunt o mare problemă peste...
  2. Două motive pentru a cumpăra acum o maşină Ce maşină merită investiţia? sau ce maşină merită să cumpăr?...
  3. Raliul Ungaria-România (Dakar) Nu am fost un fan al raliului Dakar, nici acuma...
  4. Noul Dodge Challenger SRT8 acum si in Europa Germanii de la Geiger Cars sunt pusi pe fapte mari,...
  5. Poza zilei: acum înţeleg totul… Al treilea ochi mi-a fost deschis, creierul functionează acum la...

Leave a Reply