Două motive pentru a cumpăra acum o maşină

Posted by andrei On April - 6 - 2009

masina 193x133 Două motive pentru a cumpăra acum o maşinăCe maşină merită investiţia? sau ce maşină merită să cumpăr? sunt întrebările cele mai frecvente atunci când trebuie să ne cumpărăm o maşină.

După cum bine ştiţi acum, pe timp de criză s-au făcut reduceri masive peste tot. Cele mai bune fiind la Nissan, Hyundai şi la Toyota dacă nu mă înşel. O să încerc să fiu puţin mai clar şi mai detailat de ce se merită să cumperi acum o maşină nouă.

Motivul nr 1 ar fi ofertele foarte bune a producătorilor. Maşina momentului acre merită cumpărată acum este Toyota Avensis (modelul clasic), Skoda Octavia Tour, Hyundai Accent şi pentru fanii de SUV-uri Nissan şi VW Touareg.

Normal că puteţi să aşteptaţi să mai scadă puţin preţurile fiindcă producătorii au multe maşini pe stoc.

Motivul nr 2 ar fi calitatea maşinilor vândute în această perioadă. Datorită faptului că producătorii nu se aşteptau la o scădere atât de mare a vânzărilor, au rămas o grămadă de maşini pe stoc. Maşini care sunt făcute după un standard destul de ridicat al calităţii din cauză că maşina era gândită la un anumit preţ, deci era rentabil să faci o maşină de calitate superioară fiindcă o vindeai scump.

Acum, din cauza crizei, producătorii vor fi nevoiţi ca după ce se termină stocurile să facă maşini ieftine, atât ca şi preţ final cât şi ca şi cost de producţie. Ei vor face maşini din materiale mai ieftine pentru a-şi optimiza profitul.

Ştiu că maşina nu este o investiţie bună, dar dacă ar fi vreodată, acesta este momentul ideal de a cumpăra o maşină nouă.

Popularity: 6% [?]

Related posts:

  1. Poza zilei: acum înţeleg totul… Al treilea ochi mi-a fost deschis, creierul functionează acum la...
  2. Cine este Stig? acum ştim Cine este Stig? Acum se pare că ştim cine este...
  3. Sfaturi utile şoferilor pentru această vară Dacă căldura extremă din ultimile zile nu va lămurit, o...
  4. Maşinile sport sunt periculoase, pentru ceilalţi Maşinile sport, sau cum ne mai place nouă să le...
  5. Românii nu vor maşini noi Românii nu vor maşini noi. Cel puţin asta spune ministrul...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.