Toti romanii au simtul afacerii

Posted by andrei On April - 18 - 2011

masini second hand 193x133 Toti romanii au simtul afaceriiSa va explic de ce spun asta. Sambata trecuta am fost la piata auto de langa Cluj-Napoca. Piata era plina de modele Opel Corsa din anii ’90, Golfuri 3,4,5, o gramada de modele Opel Astra, BMW Seria 7, Audi A4 de doar 1 an etc. Am zis sa merg sa vad care-i treaba cu preturile, vroiam sa vad cum au evoluat ele in aceasta perioada de criza.

Concluzia este mai mult decat bizara. M-am uitat la Golf-uri, am vazut un Golf 4 frumusel, negru, break, jante k, an 2001, diesel 1.9 TDI de 101 CP, inmatriculat, pret 5800 euro, cred ca daca avea si geamuri electrice spate sarea de 6.000 euro. Inteleg ca nu ai bani, inteleg si ca ai vrea sa faci un profit bun, dar mai da-o in spuma!

Nu ceri aproape 6.000 euro pe o masina de 10 ani. Chiar nu ma fascineaza ca asta e piata in lumea de bisnitar, nici nu-i de mirare ca aceleasi masini sunt prezente pe net de luni de zile si cu pretul tot mai mic dupa fiecare saptamana care trece.

Inteleg ca taxa auto 2011 e mare, dar asta nu inseamna ca tii de preturi in halul asta. Am vazut modele Opel Corsa din ’94 neinmatriculat si cerea 1400 euro pe ea, oameni buni, reveniti putin la realitate! Era de asteptat ca pretul masinilor inmatriculate sa fie putin mai mare, dar devine ridicol. Singurul lucru bun a fost ca am mancat niste mititei extraordinar de buni.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Ce ţii şi cu românii ăştia… Se ştie prea bine că românilor le place să meargă...
  2. Românii nu vor maşini noi Românii nu vor maşini noi. Cel puţin asta spune ministrul...
  3. Românii furaţi pe faţă Dacia Sandero este o maşină relativ destul de întâlnită prin...
  4. De unde să aduci maşini… Un bun prieten de-al meu m-a scos duminică pe la...
  5. Tu ce maşini ai condus? Tu ce maşini ai condus? Întrebarea asta mi-a venit în...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.