Raliul Ungaria-România (Dakar)

Posted by andrei On April - 24 - 2008

dakar-moto.JPG

Nu am fost un fan al raliului Dakar, nici acuma nu pot spune că sunt, dar m-a captivat ideea de un raliu, cu motociclete, cu quaduri, camioane şi cu maşini de teren care mai de care mai bune, mai mici, mai mari, mai puternice.

Azi a început etapa nr 5, da da ştiu că am început eu cam târziu, dar îs de treabă şi vă spun unde găsiţi video-uri cu rezumatele primelor 4 etape, si anume aici. După cum spuneam azi a început etapa nr 5 şi deja avem ce spune şi ce discuta. La motociclete Francisco Lopez (KTM) a cîştigat prima etapă specială a zilei, cu 36″ în faţa lui Jonah Street (KTM) şi cu 56″ în faţă lui David Casteu (KTM). Casteu rămâne însă primul la general, fiind cu 2’27” în faţa lui Lopez.

Voi reveni cu mai multe detalii pe parcursul cursei…

După cum am spus am revenit cu ştiri mai recente şi anume ştiri despre speciala maşinilor. Qatari Nasser Al Attiyah (BMW) a făcut accident azi dimineaţă în prima specială a zilei. Accidentul nu a fost serios, pilotul şi copilotul sunt bine, dar acest accident le poate compromite situaţia la general. La doar 12 km de la accidentul lui Al Attiyah, sud africanul Giniel De Villiers s-a rostogolit cu maşina la borna de 122 de km. Acesta împreună cu copilotul sunt în siguranţă şi acum aşteaptă echipa de asistenţă.

Popularity: 3% [?]

Related posts:

  1. Trecerile de pietoni din România Un accident destul de grav a avut loc pe trecerea...
  2. Cele mai tari maşini din România Mulţumesc Szo. pentru hint...

Leave a Reply