Asta sa fie viitorul?

Posted by andrei On April - 15 - 2011

Tehnologia auto este in continua dezvoltare, dar uneori simti ca parca e ca si moda, adica revine dupa cativa zeci de ani. Video-ul acesta prezinta sau ma rog, sugereaza faptul ca Audi lucreaza la o noua tehnologie pentru suspensie. Noul sistem se inclina in curbe ca si o motocicleta.

Se pare ca acest lucru ofera o stabilitate mai buna in curbe si un nivel mai ridicat al confortului. Ideea nu este una noua, Citroen si Lotus au testat asta acum cateva zeci de ani (aprox 20-30 ani), dar au renuntat atat din cauza tehnologiei, cat si din cauza faptului ca oamenii reactioneaza ciudat cand simt ca masina se inclina.

Eu personal nu vad asta ca fiind viitorul, suspensiile independente au evoluat atat de mult, incat nu consider ca este nevoie ca masina sa se incline. Multi spun ca trenul TGV face chestia asta si ca ar fi buna si la masini, eu spun nu mersi! Voua cum vi se pare chestia asta?

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Asta se poate numi groapă Gropile sunt inamicul public numărul 1 în România. Românii sunt...
  2. Nici Toyota Hilux nu poate face asta Până acuma e destul de logic că Toyota Hilux este...
  3. Video: viitorul Peter Solberg Nu-mi vine să cred că puştiul ăsta are doar 11...
  4. Viitorul sedan Volkswagen Volkswagen va deschide o nouă fabrică în Chattanooga, SUA. Deocamdată...
  5. Geneva 2011: Viitorul Mitsubishi Colt Mitsubishi a lansat zilele trecute la Geneva conceptul Global Small,...

One Response to “Asta sa fie viitorul?”

  1. io says:

    sunt sigur ca sportivitatea masinii tinde catre 0. E o prostie…eu unul, nu as avea asa ceva pe masina nici daca m-ar plati.

Leave a Reply