Noul Citroen DS5 debuteaza la Shanghai

Posted by andrei On April - 18 - 2011

noul citroen ds5 15 193x133 Noul Citroen DS5 debuteaza la ShanghaiNoul Citroen DS5 este cel mai mare model din gama premium DS, acesta se alatura modelelor DS3 si DS4. La fel cum DS3-ul este un C3 premium si mai sportiv, iar DS4-le un C4 mai extravagant, asa si noul DS5 reprezinta un C5 cu criza de identitate.

Spun asta fiindca masina este o combinatie de break, MPV si sedan, iar rezultatul este reusit sau nu, in functie de gusturi. Francezii au fost zgarciti cu privire la detalii, dar stiu sigur ca va primi cam aceleasi propulsoare ca si modelul C5, chiar si o versiune HYbrid4 de 200 CP cu tractiune integrala.

Din fata pot spune ca masina arata bine, din spate la fel, dar din profil pare a fi ceva experiment. Parca e o masina prea lungita, o masina putin distorsionata pentru segmentul premium, cel putin asta e parerea mea. Cum vi se pare noul Citroen DS5?

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Noul Audi Q3 va debuta la Shanghai Noul Audi Q3 va debuta oficial in cadrul Salonului Auto...
  2. Citroen C5-primul Citroen german Noul Citroen C5 este primul Citroen care mă atrage cu...
  3. Noul Pagani Huayra debuteaza oficial Noul Pagani Huayra este inlocuitorul celebrului Pagani Zonda, un supercar...
  4. Poze si video cu noul Citroen GT Citroen ne tachineaza in continuare cu poze si acuma recent...
  5. S-a scumpit benzina (ieri) S-a scumpit benzina, cel puţin ieri asta se trâmbiţa pe...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.