Conceptul Lexus LF-Gh se prezinta

Posted by andrei On April - 12 - 2011

Lexus LFGh 1 193x133 Conceptul Lexus LF Gh se prezintaLexus a prezentat primele imagini oficiale cu noul concept LF-Gh, model care prefigureaza designul viitoarelor sedan-uri japoneze. Noul Lexus LF-Gh va debuta oficial in 22 aprilie la Salonul Auto de la New York.

La prima vedere pare a fi un BMW Seria 5, cel putin din profil. Cred ca va inlocui actuala generatie GS, iar niponii declara ca are rolul de a prezenta noua directie aleasa. Noul LF-Gh a imprumutat o serie de elemente de la supercarul LF-A, dintre acestea cele mai evidente sunt stopurile, blocurile optice si forma grilei frontale.

Interiorul are de asemenea amprenta supercarului LF-A. Personal cred ca acest concept este un pas in spate pentru Lexus, ma asteptam mai mult de la o companie care a realizat masini precum RX-450h, IS-F si LF-A. Singura informatie clara cu privire la noul concept este ca va primi un sistem de propulsie hibrid.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Noul Lexus vs Audi A3 vs BMW Seria 1 Aşa va arăta noul rival al germanilor. Cei de la...
  2. Un Lexus IS-F mai puternic Primul Lexus IS-F a fost lansat în 2007. De atunci...
  3. Lexus IS-F Evolution Aşa se numeşte noul Lexus IS-F, model super sport care...
  4. Lexus Remote Touch, Idrive-ul japonez Sunt sigur că majoritatea aţi auzit de sistemul iDrive de...
  5. Conceptul Lexus Nuaero Conceptul de mai sus apartine studentului suedez Jon Rådbrink. Acest...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.