Masina care m-a impresionat, TVR Sagaris

Posted by andrei On July - 14 - 2008

Dupa cum bine stiti am fost in Anglia, am stat mult mai putin decat mi-am planuit, dar am vazut niste lucruri foarte faine pe acolo. Am vazut batranei de 70 de ani care conduceau Bentley Continental GT, am vazut batranei si batranele care conduceau BMW Z4, Audi A5, A8, R8, BMW X6, Porsche, Ferrari, Aston Martin DBS, dar nici o masina nu m-a impresionat precum masina din imaginea de mai sus. Masina se numeste TVR Sagaris, este o masina britanica produsa de rusi si din cate stiu a fost cumparata din nou de englezi.

Poate ma credeti cam nebun ca dintre toate frumusetile de masini pe care le-am vazut, asta mi s-a parut cea mai tare, dar sa analizam putin situatia, restul masinilor le-am mai vazut, TVR este o masina rara, sau ma rog este prima pe care am vazut-o de cand ma stiu eu. Ce m-a fermecat a fost felul in care se tinea pe drum, dar si viteza cu care circula pe autostrada, dupa ea se mai tinea un Aston Martin, pur si simplu mi se pare o masina foarte reusita atat mecanic cat si ca si design.

Masina are un motor de 400 de cp si o caroserie in mare parte din fibra de carbon. In realitate arata mult mai bine decat in poza, iar latimea masinii este impunatoare, este o masina sportiva perfecta din punctul meu de vedere: puternica, design radical, joasa, lata si impunatoare, iar cel mai important este ca doar cunoscatorii cumpara o asa masina, restul isi cumpara Porsche si Audi S4.

Sa nu uitam viteza maxima de 315 km/h care nu este de ici de colo, tu ce parere ai este o masina sport veritabila sau pur si simplu delirez?

Related posts:

 1. Nissan GT-R, masina care iti suceste gatul Ii spuneam si lui brontozaurel, masina aceasta este o...
 2. Maşină de F1 care merge pe ciocolată Britanicii sunt cunoscuţi pentru maşinile construite în garaj, doar acolo...
 3. Maşina care va depăşi Veyronul… Cunoscutul producător suedez Koenigsegg va prezenta în luna martie la...
 4. Caterham RST-V8 Levante-maşina care sperie copiii Caterham RST-V8 este o maşină rapidă cu un look...
 5. Video: maşina care se conduce singură BMW a lansat acum ceva vreme un sistem opţional...

3 Responses to “Masina care m-a impresionat, TVR Sagaris”

 1. Uite ma ca a meritat sa mergi in Anglia, postul asta despre TVR m-a uns pe dorsala.
  TVR nu a fost produs niciodata de rusi. Nu ca rusii ar sta prost la capitolul design industrial. TVR-ul e un brand 100% made in England, dar cu propietar rus din 2004, Nikolay Smolensky. A spart fabrica in mai multe ateliere, si englejoii din mandrie imperiala chiar au pus-o de o mica demonstratie in centrul Londrei prin 2006.

 2. andrei says:

  pai stiu ca nuu se producea in rusia, dar asta vroiam sa spun ca a fost detinuta de rusi, dar vad ca au mentinut masinile, creand modele mai noi.

  Aia cu dorsala s-o iau de bine sau de rau ca sunt bulversat :)

 3. true says:

  in romania am avut ocazia sa vad o astfel de masina intr-un drag race cu un gallardo cutie automata.lamborghini-ul a fost spulberat inainte de cei 400m…

Leave a Reply