Cel mai puternic om din lume

Posted by andrei On March - 30 - 2009

putereNu sunt eu cel mai bun vorbitor de germană, dar se pare că acest tip ar fi unul din cei mai, dacă nu cel mai puternic om din lume.

RTL a filmat doborârea unui record Guinnes. Vânjosul din imagine a fost legat de un SUV şi a trebuit să ţină cu mâinele un Lamborghini care încerca să-l tragă după el.

Prima încercare a rezultat în distrugerea ambreiajului unui Murcialago, la a doua încercare folosindu-se un Diablo.

Părţile cele mai importante sunt la început şi pe la minutul 7:30. Să fie falsa sau adevărat? Oricum ar fi e foarte tare ideea.

Related posts:

 1. Cea mai tare colecţie de maşini din lume Aceasta este cea mai tare colecţie de maşini din lume....
 2. Cel mai puternic Matiz Chevrolet a lansat un nou model de Matiz. Acest...
 3. Video: cea mai proastă maşină din lume Brilliance BS 4 este cea mai proastă maşină din lume....
 4. Cea mai buna vopsea din lume Cea mai buna vopsea din lume ar fi cea...
 5. Un Lexus IS-F mai puternic Primul Lexus IS-F a fost lansat în 2007. De...

5 Responses to “Cel mai puternic om din lume”

 1. George says:

  ii tare ideea dar cre ca or zis sa nu apese tare acceleratia la murcialago si sa nu lase ambreiaju de tot:))..la ce cuplu are masina aia l-ar fi tras cu SUV cu tot..daca cu dacia am tras un mondeo in viteza si cu frana de mana trasa,l-am tarat vreo 2 metri,atunci cu un lamborghini nu se pune problema ce tragi..nu inteleg ce spune aia acolo da sigur o fost ceva la mijloc..oricum nu ma indoiesc ca are ceva fortza tipu` respectiv:)

 2. soul says:

  ;-) daca nu o accelera tare, sa faca burnout, ii era cam greu la tipul respectiv sa nu ramana fara maini. Oricum, sunt de parere cu George, cu siguranta are ceva fortza tipu.

  • andrei says:

   Sincer nu am inteles nici eu prea multe despre cum trebuia sa procedeze cel din Lamborghini, dar fiind un eveniment supravegheat de Guinnes, eu zic ca a fost pe bune toata treaba.

 3. Dany says:

  George nici nu sti ce masina era frate uiate si tu ca si scrie este lamborghini Diablo nu murcielago

 4. stefan says:

  dc nu se duc halterofili sa faca asa ceva, dc? ,pt ca e vrajeala si astia care au taiat toata viata lor lemne sunt foarte laudarosi,da sa-i fi dat sa traga un camion de ala de la 50 de tone gol sa fi vazut atunci ce putere avea il rupea in doua

Leave a Reply