Poze spion: Noul SUV Dacia

Posted by andrei On June - 26 - 2009

dacia-suvBăieţii de la Freelancer au reuşit să surprindă SUV-ul mioritic undeva pe Transfăgărăşan. Noul SUV Dacia va fi lansat anul viitor în martie la Salonul Auto de la Geneva.

După cum era de aşteptat va folosi tehnologia Nissan, adică motoare şi dimensiuni caracteristice unor modele precum Nissan Qashqai şi Nissan X-Trail. Din câte ştiu, faţa va fi asemănătoare cu cea de la Nissan Murano, iar din acel concept Duster nu va fi preluat absolut nimic, să vedem ce iese. Oricum, jos pălăria în faţa celor de la Freelancer.

8 Responses to “Poze spion: Noul SUV Dacia”

 1. Rafael says:

  nu arata rau, sa vedem si ce pret va avea

 2. Nu prea poti sa vezi cum arata, sunt curios de finisaje ma intereseaza mai putin dimensiunile, si da sunt curios si eu cat va costa, sper ca nu o sa pic de pe scaun

 3. krossfire says:

  Finisaje ? Sa fim seriosi :)

 4. Miha Orto says:

  Arata foarte bine dupa cate se intrezareste. Dar parca Dacia nu are o imagine de masina de teren . E ca si cum ti-ai lua Hummer Mini

 5. hpv says:

  eu cred ca va avea succes acest suv ! va fi o masina reusita, mai ales ca raport calitate-pret :)
  ma rog, ramane de vazut …;))

 6. xb says:

  din cate se vede este un sandero supra-inaltat , oricum no sa ridice stacheta pentru ca dacia a fost si va ramane o masina mediocra ! pretul bineinteles va fi in jurul sumei de 20 de mii de euro pt. ca e SUV nene!!

 7. Loganul a fost si este inca un real succes la export. Nu-mi imaginez insa, mare inghesuiala pentu un SUV Dacia

 8. Eu cred ca va fi un mare succes pt Dacia si chiar imi doresc asta ca sa le inchida gura carcotasilor…

Leave a Reply