Ceva brutal

Posted by andrei On October - 13 - 2008


Nu-mi plac accidentele, nu sunt genul care sa ma uit cu popocorn la emisiuni cu accidente nasoale. Recunosc ca rad la cele funny, dar acesta chiar nu-mi dau seama cum a avut loc. Nu stiu unde a avut loc, dar pare o tara destul de dezvoltata.

Later edit: accidetul a avut loc pe autostrada A4 din Italia, se pare ca soferul a facut infarct (nu-mi pot da seama cum au ajuns la concluzia asta, din moment ce a ars)

12 Responses to “Ceva brutal”

 1. manu says:

  ăsta e recent, e-n italia din ce ştiam
  http://www.youtube.com/watch?v=IxD_OH2AQWg

 2. Eek cel pufos says:

  Italia .. zona Milano, pe o autostrada in apropiere :P .. am un prieten care a muncit asta`vara in Milano.. transport marfa .. si facea ruta aia foarte des .. chiar a fost acolo cu 15 min inainte de accident .. eu prima data am vazut accidentul la tv.. dupa aia am aflat care si cum era .. oricum .. nasol moment .. parerea mea este ca era putin baut nenea soferul, pentru ca dak ar fi atipit s`ar fi trezit si nu era chiar asa grav accidentul ..

 3. Eek cel pufos says:

  zona Venetia .. scz .. m`am incurcat :))

 4. andrei says:

  @Manu, ms de info, nu stia eu am primit video-ul pur si simplu de la cineva

  @Eek e k, ms de informatia detailata :D

 5. Marius says:

  Ce transporta omul ala de a luat foc asa repede :|

 6. Sabotor says:

  Grrrrrr, cand vezi asa ceva, iti vine sa nu mai mergi pe autostrada …..

 7. paula says:

  e simplu sa-ti dai seama daca a facut infarct sau nu..la autopsie se observa f usor..se pot observa fie pe inima semne ale unui infarct, fie la ochi, daca sunt rosii, dovedeste asfixierea sau lipsa de pompare a aerului si a sangelui….sau diferite ale semne…primul meu caz elucidat de cand sunt la medicina, in sfarsit totul capata sens:P..tu nu te uiti la CSI?:P

 8. andrei says:

  omul a ars, ce truda mea te mai uiti la el in ochi? :))

 9. paula says:

  ca sa-i vezi culoarea lor:P

 10. paula says:

  mi-ai cautat masina?

 11. Nice site.I like the design and how all fits toghether.I am at the beggining in the web world.You can check my site at transport marfa

 12. super, ma bucur c am gasit acesta informatie :)

Leave a Reply