Drive Test…

Posted by andrei On March - 27 - 2008

jamie-test-drive.gif

Ce se înţelege prin ideia de drive test? Nu serios chiar nu ştiu ce înseamnă pentru mulţi drive test-ul, mai ales drive test-ul ăla profesionist în care teoretic testezi o maşină la limită pentru a vedea cum se comportă maşinile respective în condiţii cât mai aprige.

Cei de la Audi au lansat acum ceva vreme, proiectul se intitulează Generaţia A4 sau ceva de genu. E un proiect foarte fain după părerea mea, fiindcă oferă blogerilor posibilitatea de a conduce o maşină foarte tare. Mi-a plăcut iniţiativa şi chiar aşteptam să văd păreri despre noul A4. Sincer am fost dezamăgit când am văzut că singurele impresii erau cele de genu:”merge bine maşina, trage puternic, e diesel, arată bine, e k prin oraş”. Chestiile astea mi s-au părut cam aiurea, nu vreau să-mi ridic blogerii mari în cap, problema mea e într-un fel cu Audi, care dau o maşină la testat şi o fac doar ca o chestie extrem de publicitară.

Publicitară fiindcă o dau la oameni importanţi din blogging care ştiu că au trafic şi nah se plimbă cu maşina şi scriu câteceva şi gata. Eu sunt foarte curios câţi dintre ei au dezactivat ESP-ul ca să se joace cu ea, să meargă cu ea prin noroi, prin zăpadă să-i dea în freză nene că doar e maşină asigurată şi dată la rupere. I-am spus lui Papusharu şi lui Orlando care este părerea mea despre un drive test şi chiar susţin acea ideie. Un drive test înseamnă să scoţi din maşina aia tot ce-i mai bun nu să schimbi vitezele tot la 2000 de ture fiindcă-i diesel şi consumă mult. Dacă grăsuţul de la Tv, nu zic numele să nu mă dea în judecată poate scoată untul eu zic că şi noi putem face asta.

Vorba lui Ricky Bobby:”What? I said it with respect”

Popularity: 3% [?]

Related posts:

  1. Crash Test pentru SUV-uri S-a vorbit foarte mult zilele astea despre crash testele pentru...
  2. A4 este ce? Păi ce să fie, maşina anului 2008, cel puţin aşa...
  3. Care e faza cu bumbul? Nu pot să cred că mi-a scăpat chestia asta, care...
  4. La mulţi ani BMW Puţini ştiu, dar Bmw şi-a deschiş uşile fabricii de 92...
  5. BlueTouch La câte dispozitive pe bază de bluetooth poţi adăuga la...

Leave a Reply