Crash Test pentru SUV-uri

Posted by andrei On February - 27 - 2008

gmtest500 Crash Test pentru SUV uri

S-a vorbit foarte mult zilele astea despre crash testele pentru SUV-uri, să vedem dacă sunt atât de sigure pe cât crede lumea, iar dacă sunt să vedem care sunt acestea.

Cel mai sigur SUV din categoria mijlocie este Nissan Murano care a luat cel mai mai punctaj la impactul lateral, spate şi frontal. Pe partea cealaltă a baricadei se află Kia Sorento, Jeep Wrangler şi Jeep Liberty care au luat cel mai mic punctaj la impact. Mazda CX-9, CX-7 şi Mitsubishi Endeavor au avut şi ele punctaje bune, dar ce le-a despărţit de premiul cel mare a fost protecţia slabă a gâtului în cazul unui impact din spate.

Totuşi cei de la Insurance Institute for Highway Safety spun că SUV-urile şi-au crescut cu mult nivelul de siguranţă, dar încă mai este un drum destul de lung de parcurs. Cum spun cei de la Mythbusters, mitul cum că SUV-urile sunt cele mai sigure maşini a fost spulberat.

Popularity: 3% [?]

No related posts.

One Response to “Crash Test pentru SUV-uri”

  1. Mayola Konty says:

    Howdy there,I find that your weblog is really instructive and useful and we wonder if there can be a possibility of acquiring More articles like this on your blog. If you willing to support us out, we will be willing to compensate you… , Mayola Konty

Leave a Reply

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.