trafic 193x133 Taxa Auto ar putea afecta si masinile inmatriculate in taraTreaba sta destul de nasol, UE ameninta ca va lua masuri impotriva taxei de poluare, guvernantii se fac ca ploua. UE ameninta iar, asa ca pentru a scapa de ideea de discriminare pentru masinile europene, si masinile inmatriculate in tara ar putea fi supuse la o taxa de poluare atunci cand sunt vandute, respectiv cumparate de noul posesor.

Expertii juridici sustin ca taxa ar trebui inapoiata fiindca este ilegala, UE sustine la fel, dar dragii nostri conducatori sunt de parere ca ar trebui taxat si mai mult poporul roman. Deocamdata nu este nimic cert, dar inspre directia asta se indreapta totul.

Eu sunt de acord ca maisnile foarte vechi sa fie supuse unei taxe de inmatriculare, dar ar fi mai de bun simt una de genul 10-20% din valoarea masinii, iar pentru masinile mai noi sa fie mai mic procentul. Mi se pare ridicol ce costuri ridicate implica taxa auto 2011, ce-i mult ii mult, mai ales daca ai o masina Euro 4 e ridicol sa platesti asa mult.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Update la taxa de poluare, taxa auto, taxa de inmatriculare, taxa pe aer… Ca şi o taxă, care nu ar fi taxă dacă...
  2. Cum să recuperezi taxa de înmatriculare “Primul pas este inregistrarea unei petitii la Directia Generala de...
  3. Noutăţi taxa de poluare/primă înmatriculare Se complică lucruri în ceea ce priveşte taxa de primă...
  4. Taxa de prima inmatriculare este ilegala Cel putin asta spun oficialii de la Luxemburg. A inceput...
  5. Taxa Auto 2011: Cat ne costa prima inmatriculare? Taxa Auto 2011 a intrat din cate stiu eu in...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.