Taxa de prima inmatriculare este ilegala

Posted by andrei On April - 11 - 2011

taxa de inmatriculare 193x133 Taxa de prima inmatriculare este ilegalaCel putin asta spun oficialii de la Luxemburg. A inceput din nou povestea cu taxa de inmatriculare a masinilor aduse de dincolo. Statul se da lovit si nu stie de ce s-au iscat iar discutii, poate ei nu au vazut cat costa taxa de inmatriculare in 2011. Multi romani nemultumiti s-au plans asa de tare ca i-a auzit pana si oficialii de la Luxemburg.

Curtea de Justitie Europeana a declarat ca taxa introdusa in Romania este abuziva. Practic nu ai voie sa oferi mai multe beneficii unei masini second hand/noi din Romania, si sa le taxezi mai mult pe cele din restul Europei.

Pe mine deja ma enerveaza si UE, sunt buni la teorie, dar nu-si fac ordine in curte, respectiv in Romania. Au declarat ca taxa e ilegala, dar nu fac absolut nimic cu privire la asta. Daca statul se simte amenintat stiti ce va face? Va mari taxele si pentru masinile din Romania si asta e, plateste cetateanul sau se urca pe primul avion WizzAir si pleaca din tara.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Noutăţi taxa de poluare/primă înmatriculare Se complică lucruri în ceea ce priveşte taxa de primă...
  2. Update la taxa de poluare, taxa auto, taxa de inmatriculare, taxa pe aer… Ca şi o taxă, care nu ar fi taxă dacă...
  3. Taxa Auto 2011: Cat ne costa prima inmatriculare? Taxa Auto 2011 a intrat din cate stiu eu in...
  4. Restituirea taxei de prima inmatriculare Cei de la Hotnews au declarat ca din 1 iulie...
  5. Noutăţi taxa de înmatriculare Update: taxa va fi doar una dublată şi nu triplată...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.