Noul Opel Astra GTC, un Astra cu caracter

Posted by andrei On September - 15 - 2011

noul opel astra gtc 7 193x133 Noul Opel Astra GTC, un Astra cu caracterOpel Astra GTC este o masina gandita pentru pasionati, cel putin asta spun nemtii de la Opel. Germanii cica ar fi schimbat total Astra-ul GTC de fratele mai marisor cu cinci usi. Noul Astra GTC ia la tir modelele Volkswagen Scirocco si Renault Megane Coupe. Nu vreau sa intru aici prea mult in detalii tehnice, am prezentat in detaliu noul Astra GTC intr-un alt articol.

Ideea din spatele noului Astra GTC este dorinta oamenilor de a avea o masina accesibila, dar care sa arate bine, sa fie Opel si sa fie si cu valente sportive Noul Opel Astra arata oricum bine, dar daca creezi si o versiune coupe, sigur dai lovitura.

Clientii vor putea opta intre diferite motorizari diesel sau pe benzina care dezvolta intre 100-180 CP, dar anul viitor am putea vedea si primele semne ale modelului OPC, care va fi cu adevarat sportiv.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Noul Opel Astra GTC spionat Noul Opel Astra GTC a aparut pe pagina oficiala de...
  2. Noul Opel Astra GTC se prezinta inainte de Frankfurt Noul Opel Astra GTC a debutat online inainte de prezentarea...
  3. Noul Opel Astra Noul Opel Astra a fost văzut la centrul Chrysler din...
  4. Poze exclusive, noul Opel Astra Acesta este noul Opel Astra. Maşina arată pur şi simplu...
  5. Poze noi cu noul Opel Astra Opel a lansat poze oficiale cu noul Astra. Opel s-a...

3 Responses to “Noul Opel Astra GTC, un Astra cu caracter”

  1. Andy says:

    si-au atins scopul, o masina care a surprins peste asteptari prin design-ul remarcabil, si-au propus sa faca o masina care sa atraga privirile si au reusit, foarte reusita din perspectiva esteticii privita din partea frontala si dorsala

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.