Restituirea taxei de prima inmatriculare

Posted by andrei On June - 23 - 2008

restituirea taxei 200x300 Restituirea taxei de prima inmatriculare

Cei de la Hotnews au declarat ca din 1 iulie va incepe procesul de restituire a diferentei de bani pentru taxa de inmatriculare. Toti cei care au platit taxa de prima inmatriculare intre 1 ianuarie 2007 si 30 iunie 2008 vor putea cere diferenta de bani rezultati din noua formula de calcul a taxei. Incepand din 1 iulie 2008 “pagubitii” vor putea depune o cere de restituire statului, pentru a primi banii dati in plus.

Pentru a putea depune cererea aveti nevoie de documentul care atesta plata taxei, precum si de cartea de identitate a masinii şi de certificatul de înmatriculare. Se pare ca banii vor fi restituiti in 45 de zile de la depunerea cererii la Finante.

Noua taxa va fi mai mare pentru autoturismele noi euro 4 si euro 5, dar vor fi avantajoase pentru masini euro 1 si euro 2. Daca este o diferenta semnificativa dintre noua taxa si vechea taxa in ceea ce priveste banii dati, va sugerez sa mergeti sa depuneti o cerere, fiindca banii vor fi returnati doar pe baza de cerere in termen  de 45 de zile. In sfarsit se intampla ceva normal si in tara asta.

Ms pentru pont George

Later edit: restituirea taxei a fost acceptata, toti cei pagubiti de stat pot merge sa ceara o cerere si sa inceapa sa primeasca banii inapoi. NU uitati actele necesare prezentate mai sus.

Popularity: 4% [?]

Related posts:

  1. Trilogia taxei… Taxa intitulată taxa lui Vosganian face furori, are mai multe...
  2. Ce maşină pot cumpăra cu 7000 de euro În ziua de azi e destul de greu să cumperi...
  3. Ce masina sa cumpar de 8000 de euro? Kia Cerato Dupa cum spuneam si ieri, prin ideea de Ce masina...
  4. Ce maşină să cumpăr? Când vrei să cumperi o maşină trebuie să ţii cont...
  5. Ce masina sa cumpar de 7000 de euro? Chevrolet Lacetti(Daewoo) Ce masina sa cumpar de 7000 de euro? Cand vorbim...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.