Care e faza cu bumbul?

Posted by andrei On March - 5 - 2008

sandero Care e faza cu bumbul?

Nu pot să cred că mi-a scăpat chestia asta, care e faza cu “bumbul” pentru cheie? Am observat că doar la maşinile foarte vechi, sau la cele produse în România este ceva diferit la sistemul de deschidere a maşinilor.

Ce anume? Păi sistemul de deschidere e poziţionat în alt loc decât mânerul uşii, după cum bine se poate vedea în imagine. Aceste fenomen se întâlneşte la Dacia, Logan respectiv şi la noua Sandero, dar şi la Cielo şi alte maşini Daewoo (se pare că excepţie e Tico şi Matiz). Păi stai puţin, chiar atât de originali vrem să fim? Noi să fim diferiţi de restul, maşinile lor arată bine şi frumos, cu un sistem practic şi frumos pentru deschiderea uşii, iar noi, păi noi avem un bumb.

Motivul pentru acest sistem inovativ? E chiar foarte simplu cei de la Dacia spun că “aşa e mult mai ieftin”, deci aşa, asta e faza, chiar că vor să facă o maşină ieftină. Se pare că noul Sandero nu va depăşi suma de 9500 de euro atunci când va fi lansată în iunie, să fie asta varianta full option? Posibil, dar tot mă gândesc ce vor face atunci când vor vrea să facă o maşină şi mai ieftină, vor face oare ştergătoare de parbriz la manivelă, geamuri care nu vor putea fi lăsate jos?

Înafară de micile astea inconveniente Dacia e o maşină fenomenală, cine-mi programează un drive test?

Popularity: 1% [?]

Related posts:

 1. Nu m-am putut abţine…Dacia Sandero Chiar am încercat din răsputeri să mă abţin să scriu...
 2. Un GPS care-ţi spune dacă eşti beat Da, da ştim cu toţii că nu este bine să...
 3. Caterham RST-V8 Levante-maşina care sperie copiii Caterham RST-V8 este o maşină rapidă cu un look spartan,...

3 Responses to “Care e faza cu bumbul?”

 1. andrei says:

  Ideea era sa subliniez cat de cheap poate erata “bumbul” respectiv….

 2. papusharu says:

  hahahha,
  andrei, tzie un crush test iti trebe programat nu un drive test.
  Tare faza cu bumbul… nu-mi vine sa cred ca in 2008 se lucreaza la design cu atata neprofesionalism…

  Cat despre pretz… cred ca cei de la dacia s-au intrebat… cum putem face o masina care sa consume mai mult, sa fie mai ieftina de construit, mai mica si s-o vindem mai scump? … si normal… raspunsul le-a venit la una mica… moti pentur care s-au luat si de sigla … care chiar arata a desfacator de capace.

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.