Noul Hyundai i30 se prezinta inainte de Geneva

Posted by andrei On September - 6 - 2011

noul hyundai i30 1 193x133 Noul Hyundai i30 se prezinta inainte de GenevaHyundai a lansat primele imagini cu noul i30. Noul Hyundai i30 se afla la a doua generatie, prima generatie fiind lansata in 2007, iar anul trecut a primit si un facelift. Este mai uratica ca fratele C’eed, dar acest lucru nu pare sa-i fi afectat prea mult vanzarile.

Hatchback-ul a fost realizat special pentru piata europeana si are la baza designul “fluidic sculture”. Asta inseamna ca va avea o parte din elementele stilistice regasite pe Veloster, noul i40, ix35 si noul Elantra.

Noul Hyundai i30 va fi primi un nou propulsor pe benzina de 1.6 litri si 140 CP, imprumutat de la ix35 si cel mai probabil si o versiune mai ecologica, Blue. Designul exterior este schimbat radical, iar interiorul trage mult catre cel regasit pe modelul mai sportiv, Veloster. Deocamdata atat, mai multe pe masura ce ne apropiem de Salonul de la Frankfurt.

Popularity: 1% [?]

Related posts:

  1. Noul Hyundai i30 va fi prezentat la Frankfurt Noul Hyundai i30 va fi prezentat in septembrie la Salonul...
  2. Noul Hyundai Santa Fe spionat in timpul testelor Hyundai-ul Santa Fe a fost introdus in 2000 si s-a...
  3. Poze Hyundai Veloster Acesta este Hyundai Veloster şi este următorul coupe Hyundai care...
  4. Noul Hyundai i40 sedan se prezinta Noul Hyundai i40 sedan a debutat azi in cadrul Salonului...
  5. Noul Hyundai Veloster înlocuieşte Tiburonul Vă spune ceva numele de Hyundai Tiburon? Era o maşină...

Leave a Reply

Upload Files

You can include images or files in your comment by selecting them below. Once you select a file, it will be uploaded and a link to it added to your comment. You can upload as many images or files as you like and they will all be added to your comment.

Aboneaza-te la comentarii. Te poti abona si fara sa comentezi.