Cum să scapi de amenda de parcare?

Posted by andrei On March - 24 - 2009

amendaAm văzut ideea asta şi m-a cam pus pe gânduri. O problemă mare în România, dar  mai ales în Bucureşti e parcarea. Pur şi simplu nu sunt locuri de parcare, iar cele care sunt sunt cu plată.

Trebuie totuşi să existe o portiţă nu-i aşa? Dacă am face propriile amenzi acasă şi să le punem pe parbriz atunci când parcăm undeva? Ar funcţiona oare? care se bagă?

Un prieten spunea că pe când era el student, ăşi rupea biletul de tramvai aşa cum o fac controlorii după ce îşi verifică biletul. Când venea un controlor îi spunea că a fost deja controlat cu 3 staţii mai jos. Oare ar funcţiona şi cu parcările sau am avea toţi dosar penal?

Related posts:

 1. Cum poţi scăpa de amenzile de parcare… Amenzile de parcare şi parcările sunt o mare problemă peste...
 2. Cum scapi de amenda? Am gasit 10 cai de a scapa de o...
 3. Cea mai mare amendă pentru depăşirea vitezei Amenzile sunt la ordinea zilei, mai ales cele de...
 4. Cum să scapi de Vamă? Nu mă refer cum să scapi de trupa Vama, ci...
 5. Locul rablelor este la cimitir nu în parcare Locul rablelor este la cimitir, nu în parcare, acesta...

6 Responses to “Cum să scapi de amenda de parcare?”

 1. Bogdan says:

  Cred ca este cea mai buna idee … dar si destul de periculoasa … Eu asa face asa : Pun sub stergator o copie , iar pe spate … scriu , ceva de genul “ai fost pacalit” ca atunci cand Garcea vine sa imi dea amenda si nu se pacaleste de “amenda mea” sa presupuna ca este o gluma a unor copii …. macar am garantia ca nu iau amenda si pentru asta . :D

 2. Carcotasu says:

  Jucati-va cu focu’… Mie unul nu-mi plac alternativele astea puerile de a fenta legea. Daca 1 leu va face, atunci nu stiu de ce mai iesiti cu masina in oras. Luati-o la pas… e mai ieftin, si ardeti calorii… :)

  • andrei says:

   esti rautacios mah, era o chestie funny. Si nu e vorba de 1 leu daca trebuie sa parchezi mereu in zone cu plata.

   in fine…

   • Carcotasu says:

    … stii de ce sunt asa de “rautacios”? nu cu ceva timp in urma vedeam pe un alt blog (nu spun care, dar stii tu) in care se descria amanutit cum se poate sparge parola la messenger.

    La ce bun chestiile astea? :)
    Mie unul nu-mi plac articolele unde se descriu fel de fel de metode de a face rau sau fenta legea…

    Io zic ca ar fi mult mai bine daca s-ar scrie ceva CONSTRUCTIV!

 3. decat sa incurajam tot felul de metode care mai decare mai “ROMANESTI” mai bine facem ceva sa incurajam sau mai bine zis sa incercam sa ii facem sa inteleaga pe cei care incalca LEGEA ca este mult mai bine sa o RESPECTE decat sa o incalce.ne intrebam de ce nemzti sunt unde sunt pai stiti de ce pentru ca la ei LEGEA E LEGE.

 4. fox says:

  pai nu e buna ideea, cu amenda pus ade tine, pentru ca echipa e formata dintr-un angajat al firmei care administreaz aparcarea, si un politits comunitar, asa ca….ei stiu daca au fost sau nu colegii lor prin zona …se cunosc intre ei si la plecarea pe teren stiu toti ce satrazi intra in sarcina de servicu a colegilor

Leave a Reply