Poze spion noul BMW seria 5

Posted by andrei On September - 10 - 2008

Un impatimit al masinilor a reusit sa faca cateva poze spion cu noul model BMW seria 5, pozele au fost facute in Germania. Sincer sa fiu imi place foarte mult acest model, parca nu s-a schimbat cu mult, dar totusi este diferit si fresh, un lucru care este mereu de apreciat. Masina este mai agresiva si mai sportiva, pe scurt este o masina care se cere condusa, abia astept s-o vad prin Romania.

Pozele sunt mai jos:

Ce parere aveti despre masina?

20 Responses to “Poze spion noul BMW seria 5”

 1. Sabotor says:

  Farurile mi se par mai urate decat cele de la modelul actual, din fata parca seamana cu farurile unui Astra B. In schimb, imi place spatele.

  • bmw says:

   asa spion prost rarr mai gasesti:)))modelul ala e seria 7 nicidecum seria 5 …da ce stie taranu ..doar se vrea spion:)))))

   • dany says:

    pt toti retarzii care nu stiu decat ursuleti, pisicuta si alte vehituri dastea da asta e NOUL SERIA 5

    • Adrian :) says:

     bai dani esti un mare dobitoc :))) nu e seria 5 grand turismo daca vrei sa sti :))) ca sunt 100% ca dasta ai zis ca e seria 5 =)))) esti un mare dibotic=))) dute ma nene la BMW Welt si ai sa vezi acolo cele mai tari masini bmw de m1 pana la “bmw coupe” si sunt sigur ca daca iti dau o poza nu ai vazut in viata ta acel bmw:) asa ca gura mica bo0s :> :d

  • seria 7 says:

   asta e sria 7 100%!!!!!!!!!!

 2. Carcotasu says:

  Astra B? nu cumva Astra G? Eu nici nu imi amintesc cum arata Astra B…

 3. andrei says:

  @Sabotorule, e urat mai sa compari un Opel Astra cu un seria 3, e ca si cum ai compara Romania cu Insularii, insularii sunt mult peste :))

 4. Carcotasu says:

  dar mai ales sa compari cu seria 5, nu andrei? :D

 5. andrei says:

  ooops eroare de gandire :))

 6. luana says:

  Asaaaaaaa, aia e buna BMW 6, acu o are fiu-meu pe 5.2.5 sau asa ceva.Io ramin la C5 ca-mi place de el chiar daca imi trebuie doo parcari s-o bag.

 7. andrei says:

  e modelul nou de C5? Ador design-ul masinii. ai un fiu norocos, eu ador seria 5, iar 525 e fenomenala.

 8. LucicX says:

  Este BMW deci este o masina destul de reusita (cei de la BMW rar dau gres in proiectari). Nu-mi place grila radiatorului: mult prea mare

 9. catalin says:

  asta baieti este noul seria 7 nicidecum seria 5…..ce minciuna,….

 10. [...] похожий файл:http://lisandru.cn/2009/04/bmw-high-resolution-collection-of-wallpapers/http://www.celmaitaredinparcare.ro/stiri-auto/poze-spion-noul-bmw-seria-5/Похожие ссылки:Boney-M.rarФрагменты содержимого страниц, [...]

 11. manvirgil says:

  asta e seria 7 oameni buni:)) cam tarziu m-am treziut si eu:)

 12. poty says:

  asta e seria 7 :)) nu mi vine sa cred cum delireaza lumea..

 13. I love bmw 4 ever says:

  bah ala e seria 7 nu seria 5 atat de p….i suntetzi?

 14. I love bmw 4 ever says:

  LucicX says:Este BMW deci este o masina destul de reusita (cei de la BMW rar dau gres in proiectari). Nu-mi place grila radiatorului: mult prea mare.(bah asta e seria 7 cum ai vrea sa fie grila de 6 cm?)

 15. Desperation is the perfume of the young actor. It’s so satisfying to have gotten rid of it. If you keep smelling it, it can drive you crazy. In this business a lot of people go nuts, go eccentric, even end up dead from it. Not my plan. Uma Thurman

Leave a Reply