Poze si detalii BMW seria 7

Dupa cum bine stiti, BMW a prezentat noul BMW seria 7, care a suferit imbunatatiri atat la design cat si la tehnologia sasiului. Gurile din lumea auto spun ca noul BMW seria 7 este cea mai dotata masina de lux din Europa. Pozele cu exteriorul masinii au circulat de mult pe net, dar acum BMW a oferit imagini in exclusivitate si cu interiorul sedan-ului de lux.

Cei de la BMW au introdus un nou sistem pentru sasiu, cu numele de IMS sistem care se aseamana foarte mult cu Terrain Response de la Land Rover. Acest sistem incorporeaza mai multe setari, atat pentru sasiu cat si pentru motor si tractiune. Acesta reuseste sa le grupeze in: comfort, normal, sport si sport plus.

Masina mai ofera si tehnlogie de ultima ora precum sistem de navigatie cu camera digitala, care citeste si intelege semnele de circulatie, un sistem de infrarosu pentru condusul de timp de noapte, citire termica si un sistem care te avertizeaza cand ai o masina in punctul mort.

Sunt 3 variante de echipare, toate oferite impreuna cu noua cutie de viteze ZF in 6 trepte. Cel mai optim este cel de 3.0 diesel, care produce 242 cp. Noul 3.0 d consuma cu 10% mai putin decat vechiul motor si atinge 0-100 km/h in 7.2 secunde.

Motorul de 4.0i este un V8 biturbo care produce 323 cp, iar cel mai puternic este capul de serie, un V8 de 4.4 litri care produce 404 cp si atinge 0-100 km/h in 5.2 secunde.

Pentru a mari click pe imagini:

Related posts:

 1. Detalii noul BMW seria 3 cu facelift Noul facelift, fiindca nu-l pot numi noul Seria 3,...
 2. Detalii oficiale despre noul BMW seria 3 Noul BMW seria 3 este o combinatie de modificari...
 3. Poze si detalii Honda Jazz Micutul Jazz de la Honda a fost redesanat si...
 4. Noul Volkswagen Golf 6, poze şi detalii Nu am vrut, dar am dat peste el şi...
 5. Poze spion noul BMW seria 5 Un impatimit al masinilor a reusit sa faca cateva...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

 1. brontozaurel says:

  Sunt convinsa ca vor fi super. Si cele de pana acum au fost.

  Absolut intamplator (pentru ca am fost confundata cu altcineva) am avut ocazia sa conduc putin intr-o parcare un BMW seria 7 acum aproape 3 ani. Este intr-adevar o masina de lux… adevarat soc pentru toate simturile mele la momentul ala sa fiu intr-o astfel de masina.

 2. andrei says:

  norocoas-o eu de obicei cand sunt confundat vrea lumea sa ma bata sau sa-mi dea bani. Cred ca seria 7 nu-si va pierde niciodata luxul de care a dat mereu dovada.

Leave a Reply

 • Visitors Online • Warning: stristr() [function.stristr]: Empty delimiter in /home/celmaita/public_html/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 2093