10 cele mai scumpe accidente

Am si uitat ca sunt subscriber la Wrecked Exotics, dar au avut grija sa-mi aminteasca printr-un mail foarte foarte tare. Cine se gandea acum vreo 4 ani cand m-am abonat la ei ca voi fi un bloger auto? Cei de la Wrecked Exotics au facut un top cu 10 cele mai scumpe accidente.

Locul 10: Bugatti EB 110, pret 500.000 $. Bugatti-ul din ‘92 era condus de un mecanic, pentru a i se face verificarea anuala. Mecanicul a declarat ca a prins o pata de ulei si a alunecat in stalp.


Locul 9: Pagani Zonda C12 S, pret 650.000 $. S-au produs doar 15 bucati, dar ce conteaza asta nu?

Locul 8:Mercedes Benz SL 300, pret 750.000 $. Gullwing este una din masinile emblematice de la Mercedes, sunt foarte rare si foarte vechi, acum sunt din ce in ce mai rare. Motivul? Oamenii ca si ei:

Locul nr 7: Jaguar XJ 220, pret 1 mil de $. A fost candva cea mai rapida masina de productie, acum devine una din cele mai rare masini:

Locul 6: McLaren F1, pret 1.25 mil $. A detronat Jaguarul pentru cea mai mare viteza. La randul sau a fost detronat abia in 2005. Masina din imagine a fost distrusa de actorul care il interpreteaza pe Mr. Bean:

Locul 5: Ferrari Enzo, pret 1.3 milioane $. Pana acum se stie de 14 Enzo-uri lovite, cel mai rau fiind lovit la 300 km/h, masina a fost rupta in doua:

Locul 4: Bugatti Veyron, pret 1.6 milioane $. Este cea mai scumpa masina de productie, pana acum doar 2 au fost lovite.:

Locul nr 3: Ferrari 250 GT TDF din 1959, pret 1,65 mil $. Masina este clasica, soferul ei un idiot. Acesta a participat la o cursa de comemorare in 2003 si a lipit-o de un parapet.

Locul 2: Ferrari 250 GT Spyder, pret 10 mil $. Masina a fost depozitata langa plaja din cauza unui uragan. Se pare ca adapostul nu a fost prea reusit, asta a ramas din masina:

Locul nr 1: Ferrari 250 GTO, pret 28,5 mil de $. Masina a fost condusa de posesorul sau pe circuit. Dupa terminarea evenimentului, masinile au incetinit, dar el nu a vazut acest lucru, asa ca a intrat in masina din fata sa. Acesta este cel mai scump accident din istorie:

Related posts:

 1. James Bond Quantum Of Solace (varianta cu accidente) Zilele trecute în Italia s-a filmat/pozat James Bond Quantum...
 2. Cele mai rapide hribride Hibridele sunt cunoscute pentru consumul redus de carburant, pentru...
 3. Cele mai “vopsite” 10 masini ale anului Aceasta este o lista cu cele mai "vopsite" 10...
 4. Lewis Hamilton impune ritmul Lewis Hamilton impune ritmul pe circuitul Paul Ricard. Tânărul...
 5. Cele mai gay maşini ale anului 2008 Au fost luaţi 12.000 de homosexuali din Europa şi...

 1. Dragos Nicu says:

  asa scump e 250 GTO? uau :)

 2. krossfire says:

  Vezi ca McLarenul costa numai 1.25$ ;) (La anglofoni semnul monedei se pune inainte de pret).

  Oriucm de cel de pe primul loc stiam. Cand eram mic colectionam tot felul de cartoane cu masini si la cartonul masinii asteia (foarte rar, desi eu il aveam dublura) era pus la facts detaliul asta :P

 3. andrei says:

  @Ms pt pret, modificat. Me mi se pare corect asa, findca era ideea de “1,25 mil de dolari” eu scriind mai scurtat si nici anglofon nu is :)

  Inseamna ca ai procentaj de cunostinte de 10% din lista asta :P

 4. krossfire says:

  Auzisem si de restul dar primul loc imi era foarte familiar :P

Leave a Reply

 • Visitors Online

 • Vanzari Auto Romania banner