Detalii oficiale despre noul BMW seria 3

Noul BMW seria 3 este o combinatie de modificari atat in design cat si in partea mecanica. Pe noul Seria 3 se va introduce tehnologie noua precum sistemul avansat diesel BluePerformance. Masina va fi mai ergonomica si mai “brutala” decat vechiul model prin designul care are scopul de a o face mai lata, deci mai agresiva. Din pacate pachetul BluePerformance va fi aplicat doar pe modelele 335, dar cam acela si este target-ul clientelei BMW.

Cu toate ca Seria 3 este un lider in segemntul sau prin modelele sedan si combi, cei de la BMW s-au gandit sa ridice miza si sa faca o masina mai eficienta, mai inovativa si mult mai comfortabila. Cei de la BMW doresc sa demonstreaze ca inca pot combina eleganta cu experianta de a conduce.

Noul motor biturbo diesel va face parta din componenta noului 335d si va lucra impreuna cu sistemul EfficientDynamics pentru a produce un consum cat mai scazut. Masina este modificata atata in fata cat si in spate, dar punctul culminant fiind latimea masinii si farurile care dau un efect tridimensional.

Interiorul este mai ergonomic, oferind o usurinta sporita in actionarea geamurilor electrice si alte necesitati, iar crearea de noi spatii de depozitare aduc un plus masinii.  Masinile beneficiaza si de sistemul 4×4 de la BMW, xDrive, sistem care este disponibil pe modelele 328i si 335i, oferind un spor de tractiune atunci cand ai nevoie.

Pe langa modelele sedan si combi, Seria 3 va putea fi regasita si sub forma de coupe si cabriolet. Masina va fi lansata in anul 2009, asa ca mai este putin de asteptat pana vedem noua directie luata de BMW.

Related posts:

  1. Detalii noul BMW seria 3 cu facelift Noul facelift, fiindca nu-l pot numi noul Seria 3,...
  2. Poze spion noul BMW seria 5 Un impatimit al masinilor a reusit sa faca cateva...
  3. Poze si detalii BMW seria 7 Dupa cum bine stiti, BMW a prezentat noul BMW...
  4. Bmw V3 inspirat din seria 3 Bmw V3 este un corssover inspirat din seria 3....
  5. BMW seria 5 hatchback Bmw seria 5 hatchback va fi noua opţiune de...

Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

Leave a Reply

  • Visitors Online  • Warning: stristr() [function.stristr]: Empty delimiter in /home/celmaita/public_html/wp-content/plugins/wassup/wassup.php on line 2093