Scapa orasul tau de rable

Oraşul împânzit de rable

Probabil că nu ţi-ai propus să schimbi lumea, să faci chestii uimitoare, ori să laşi moştenire posterităţii bogăţii alese, dar dacă te respecţi, cu siguranţă îţi doreşti să trăieşti într-o lume mai curată. În aceasta privinţă poţi face ceva. Dacă te agasează situaţia lamentabilă din orasul tau te provoc să te alături campaniei: “Locul rablelor este în cimitir, nu în parcare!”

Ce trebuie sa faci? Simplu:

Daca vrei sa sustii campania pentru orasul tau avem cateva bannere pe care le poti pune in blogul tau.

Cum functioneaza bannerele? Trebuie doar accesat linkul bannerelor, acolo vei gasi imaginea banner-ului pe care il doresti, iar in dreapta sa codul cu care se poate face embed pe propriul blog. Se copieaza codul respectiv, iar la ‘var oras_text = ‘orasul’ trebuie modificat ‘orasul’ cu orasul din care sunteti voi, de ex: ‘var text_oras = ‘Oradea’, va face ca pe banner sa apara “Scapa Oradea de rable”.

Aduna cat mai multe imagini (specificaţi adresa unde zace rabla şi alte repere care ne-ar putea ajuta) sau trimite imaginile si adresa la: [email protected]

După câteva luni, am să creez o bază de date cu toate rablele trimise de voi, listă pe care, împreună cu voi, o să o predăm autorităţilor locale. Miza este să scăpăm de rablele care ruginesc degeaba în parcări, împânzind oraşul de pe Criş!

Pentru a posta pozele pe blog da-ti click aici

Locul rablelor este în cimitirul de maşini iar dacă ne mobilizăm, VOR AJUNGE ACOLO CÂT DE CURÂND! - alaturate campaniei şi vei descoperi gustul aromat al acţiunii.

  • Visitors Online

  • Vanzari Auto Romania banner