Poze si detalii Honda Jazz

Micutul Jazz de la Honda a fost redesanat si readus la viata. Masina va fi lansata in toamna aceasta, pozele oficiale au fost lansate de cei de la Honda. Honda au declarat ca noul model va fi la fel de popular, daca nu mai popular decat vechiul model. Nu stiu cati stiu, dar Honda Jazz a fost o masina foarte apreciata mai ales in Marea Britanie. Noul model este cu 55 de mm la lunga si cu 45 de mm mai lata, oferind un spatiu marit pasagerilor.

Motorul de baza va fi un motor de 1.2 litri care produce 88 cp si emite doar 120 g/km de CO2. Cei interesati de un motor mai puternic vor putea alege motor de 1.4 litri, care produce 98 cp. Ambele motoare sun VTEC, cu tehnologie de sincronizare a valvelor. Honda au promis si motoare diesel, care sa invinga consumul redus al altor marci. Este oferita de asemenea si o cutie manuala in 6 trepte, care va permite un consum foarte bun pentru motorul de 1.4 litri.

Una din problemele majore ale vechiului Jazz era calitatea oferita la drum. Masina scutura destul de tare si era cam instabila. Honda a rezolvat aceasta problema printr-un ampatament mai mare cu 50 de mm si cu un spate mai lat cu 35 de mm. Scopul masinii este acela de a fi o masina de oras, lucru demonstrat prin usile care se dechid mai mult decat pana acum, dar si prin stalpii A mai subtiri, care ofera o vizibilitate sporita.

Nu se stie exact pretul masini, se stie doar ca va incepe de la 10.000 de euro.

Click pe imagini pentru a le mari:

Poze Honda Jazz

Related posts:

  1. Adio Honda S2000 Prima dată când am văzut un S2000 a fost...
  2. Poze spion Honda Accord CUV Toata lumea stie ca este o rivalitate mare intre...
  3. Poze şi informaţii Honda Insight Honda Insight trebuia să fie un Prius killer, dar...
  4. Poze noul Honda Accord Accord-ul este una din masinile emblematice a celor de...
  5. Noul hibrid de la Honda: Honda Insight Studiile au aratat ca oamenii doresc ca masinile hibride...

Leave a Reply

  • Visitors Online

  • Vanzari Auto Romania banner