Opel Insignia si Chevrolet Cruze in Romania

Se pare ca importatorul Opel si Chevrolet Romania, General Motors Southeast Europe doreste sa aduca in Romania de anul viitor noul Opel Insignia si noul Chevrolet Cruze. Opel Insignia va inlocui actualul Opel Vectra, iar Chevy Cruze va inlocui modelul Lacetti.

Opelul Insignia va fi disponibil in toate cele 3 variante: hatchback (noutate pt modelul Vectra), sedan si combi (4.83 m lungime). Tractiunea va fi tractiune integrala sau tractiune fata. Vor fi disponibile si optionale precum sistemul FlexRide (control electronic al suspensiei) si Adaptive 4×4 (sistem de tractiune integrala cu gestiune electronica).

Motorizarile disponibile pentru Insignia sunt: patru pe benzina-1,6 litri (115 CP), 1,6 Turbo (180 CP), 1,8 litri (140 CP) şi 2,8 V6 (260 CP), precum si trei diesel de 2,0 litri, cu injectie directa, cu 110, 130 şi 160 CP.

Chevrolet Cruze va fi disponibila cu doua motorizari pe benzina, 1,6 litri 112 CP, 1,8 litri 140 CP si un turbodiesel de 2 litri 150 CP. Transmisiile vor fi manuale in cinci si sase trepte, dar va fi disponibila si o cutie automata, complet noua.

Chevy Cruze umple bine pantofii curentului Lacetti, noul Cruze masurand 4.60 m lungime.

Related posts:

  1. Opel Insignia OPC Aceasta este prima poză cu noul Opel Insignia OPC....
  2. Opel Insignia în toată splendoarea ei Opel Insignia...e clar că este mult mai frumoasă decât...
  3. Poze spion Opel Insignia OPC Stim cam tot ce ne intereseaza despre Opel Insignia,...
  4. Opel Insignia Cei de la Opel doresc să trezească un apetit...
  5. Opel/Vauxhall Insignia hatchback Opel a făcut şi modelul hatchback de la Insignia...

  1. vali says:

    nu ma omor dupa designul opel, dar asta pare sa fie elegant ca sa nu spun frumos ca nu suna bine pt o masina :P. Sper ca finisarea interioara sa nu fie la fel de proasta ca la vechiul Vectra…

Leave a Reply

  • Visitors Online

  • Vanzari Auto Romania banner